Sunny2go: jouw reisassistent

Huur je een auto via de ANWB? Ga dan op pad met de gratis reisassistent: Sunny2go. Deze app biedt veel voordelen, waardoor je meer uit je reis kunt halen. Het is beschikbaar op zowel je mobiel, tablet als op je laptop.

Hoe werkt het?

Voordat je Sunny2go kunt gebruiken, is er eerst een aantal stappen die je moet doorlopen.

  1. Bepaal je bestemming.
  2. Reserveer je huurauto via de ANWB (vul je gegevens hieronder in bij het zoeken naar je huurauto).
  3. Vanaf 14 dagen voordat je de auto ophaalt, kun je Sunny2go gebruiken. Je krijgt direct toegang via een link of QR-code op je voucher. Je ontvangt dit ook per mail als Sunny2go voor jou actief wordt. Download de Sunny2Go app en bekijk jouw boekingsoverzicht.
  4. Jouw ideale reisassistent, gaat jou vanaf nu assisteren met alles rondom jouw reis, bekijk hieronder de voordelen van de app.

Dit zijn de voordelen

Met Sunny2go maak je je reis met je huurauto nog meer compleet. Zowel voor vertrek of tijdens het rijden, kun je gebruik maken van handige functionaliteiten, zoals de conciërgeservice, navigatie en het makkelijk vinden van een parkeerplek. Als je de Sunny2go app hebt gedownload, kun je aan de slag met jouw reisassistent.


Huur je auto bij de ANWB

Via onze partner Sunny Cars kun je in Nederland en in het buitenland een auto huren met Ledenvoordeel tegen scherpe all-in huurtarieven. Je huurt een auto inclusief de benodigde verzekeringen. Zo is er geen eigen risico en kun je jouw reservering gratis wijzigen of annuleren tot 1 uur voor huuraanvang. Maak hier de keuze voor huren in Nederland of in het buitenland.

 

Zoek een huurauto

10,- korting voor leden