Nieuwsoverzicht

Zoeken

11 nieuwsberichten

 1. Logicx: voorbereiding op topdrukte

  20 juni 2022

  Na twee ‘rustige’ corona-jaren verwacht Logicx, deze zomer weer topdrukte op de Europese wegen. Dat betekent ook pechgevallen en behoefte aan vervangend vervoer.

 2. Storingen voorspellen met big data

  13 juni 2022

  De wereld van de zakelijke mobiliteit verandert in hoog tempo, maar wat er ook gebeurt, de berijder blijft voor ons centraal staan.

 3. ANWB Alarmcentrale: uitbreiding digitalisering

  15 juni 2021

  José van Offeren is Operationeel Manager van de Alarmcentrale en kan ons alles vertellen over het verder digitaliseren rond het aanmelden van pech.

 4. De Alarmcentrale tijdens corona

  14 juni 2021

  We spraken Marco Gonzales, Operationeel Manager van de Alarmcentrale, over de impact van corona en de verwachtingen voor de rest van het jaar.

 5. De Ondernemer Onderweg

  3 juni 2021

  Wat voor opties heb je als ondernemer wanneer je een nieuwe bedrijfswagen wilt aanschaffen? Podcast-host Roland Tameling onderzoekt dit voor ons.

 6. Mobility as a Service: de rol van de ANWB

  1 juni 2021

  We spraken Dirk Jan de Haan, programmamanager MaaS bij de ANWB, over digitalisering, samenwerkingen en de rol die de ANWB wil innemen binnen MaaS.

 7. Whitepaper voor zelfstandige ondernemers die mobiel willen zijn

  26 juni 2020

  In dit whitepaper lees je alles over zakelijk rijden. Wij helpen je de juiste keuze te maken om als ondernemer zorgeloos onderweg te kunnen zijn.

 8. De fiets van de zaak: zo regel je dat voor werknemers

  15 juni 2020

  De (elektrische)fiets wordt populairder voor woon-werkverkeer. Met de fietslease regeling kunnen werkgevers eenvoudig hun werknemers een fiets laten leasen.

 9. VZR onderzoekt variabele bijtelling

  2 juni 2020

  We hebben afgesproken met Jan van Delft; voorzitter van de Vereniging Zakelijk Rijders. We gaan met hem in gesprek over een pilot waar zij initiatiefnemer van zijn.

 10. Zorgeloos op vakantie

  27 juni 2019

  De Reiswijzer geeft je bruikbare adviezen, tips en handige producten voor de autorit naar je vakantiebestemming. En krijg je toch pech onderweg? Dan zorgen wij er uiteraard voor dat je je reis zo snel mogelijk weer kunt vervolgen.