De Ondernemer Onderweg

Wat voor opties heb je als ondernemer wanneer je een nieuwe bedrijfswagen wilt aanschaffen? Podcast-host Roland Tameling onderzoekt hoe je de juiste auto kiest en waar je allemaal rekening mee moet houden. Luister nu naar de podcast De Ondernemer Onderweg, in samenwerking met Wegenwacht voor de Zaak.

Roland gaat in gesprek met mobiliteitsadviseur Michael van Wijngaarden van Syndesmo en geeft twee ondernemers advies over het vinden van hun ideale bedrijfsauto. Ook komt Wegenwacht Johan Helfensteijn voorbij, die vol verhalen zit over de Wegenwacht en pechsituaties met ondernemers.

De eerste ondernemer in de podcast is Lisette Brouwers. Ze rijdt zelf in een tweedehands auto, maar oriënteert zich op een opvolger daarvoor. Wat zou zij nu willen, en waarom? Staat zij al open voor elektrisch rijden? Michael geeft haar tips en advies!

De tweede ondernemer die vragen heeft, is Julien Platenburg. Zijn bedrijf loopt goed en hij wil zijn wagenpark daarom uitbreiden. Duurzaamheid is belangrijk voor Julien en daarom kijkt hij naar elektrische voertuigen. Kan hij de overstap naar elektrisch rijden al maken en wat komt hier allemaal bij kijken? 

Herken je dit in je eigen bedrijf? Kun je ook tips en advies gebruiken?
Luister hieronder naar de podcast.

Luisterduur: 49 minuten

De beste pechhulp altijd dichtbij

Als je een bedrijfsauto aanschaft is het slim om deze goed te verzekeren tegen pech onderweg. Ons Wegenwacht voor de Zaak abonnement biedt 24/7 pechhulp, speciaal voor ondernemers. Want zeg nou zelf: je afspraak is te belangrijk om voor stil te staan onderweg. Dus regel dat gelijk bij de aanschaf van je bedrijfsauto!