Finale podcast: Welk bedrijf is de beste spitsbreker?

Het is bijna zover! Dinsdag 24 september weten we welk bedrijf verkozen wordt tot 'Spitsbreker van het jaar'. Arcadis, Funding Circle Nederland, Medisch Spectrum Twente, True Legends en Vodafone/Ziggo maken kans op de award. De vijf finalisten zijn te gast in de laatste podcast van het seizoen. En vanaf nu kan ook het publiek stemmen!

Spitsbrekers: Ondernemend Nederland weer in beweging

zijn de vijf finalisten te gast.De bedrijven krijgen in de podcast nog één keer de kans om de jury en het publiek te overtuigen van hun file-oplossing(en). De finalisten hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten. De opdracht van de jury was om te inspireren en te verrassen. Luister de podcast om te weten te komen of dat gelukt is.

Publieksstem

Vanaf nu kan ook het publiek stemmen. De publieksstem telt uiteindelijk voor 30 procent mee bij de eindbeoordeling. Stemmen kan tot 24 september via: spitsbrekers.nl/stem.

Finale

Op 24 september vindt in het Auditorium van café/restaurant Dauphine in Amsterdam de finale van Spitsbrekers plaats. Klik hier als je bij dit evenement aanwezig wilt zijn.


Beluister de Spitsbrekers podcast: