Voordelig parkeren in de drukke decembermaand

Kerstcadeautjes winkelen, boodschappen doen, bij familie en vrienden op bezoek. De maand december is vaak de drukste maand van het jaar. U wilt overal makkelijk parkeren en snel weer wegrijden. En u besteedt liever niet veel tijd aan het betalen van parkeergeld.

 ANWB Parkeren biedt hierin uitkomst. Heeft u uw kaarten nog niet geactiveerd? Wanneer u onderstaande stappen doorloopt kunt u per direct gebruik maken van het gemak en de goedkope tarieven van ANWB Parkeren:

  1. Ga naar uw persoonlijke ANWB Parkerenpagina en log in met uw klantnummer dat u per e-mail heeft ontvangen en het wachtwoord dat u heeft aangemaakt. Hier kunt u de kentekens en mobiele telefoonnummers koppelen aan uw account.
  2. Installeer de ANWB Onderweg App wanneer u het parkeren wilt starten en stoppen via de app op uw telefoon. 
  3. Wilt u ANWB Parkeren liever starten en stoppen door in te bellen. Sla dan 088-2742536 op in uw telefoon. Zo heeft u het nummer altijd bij de hand. 
  4. Plaats de transponderkaart zichtbaar achter de voorruit.

Q-park

Om te kunnen parkeren bij Q-park activeert u de P+pas via uw persoonlijke ANWB Parkerenpagina, minstens twee dagen voor gebruik. Ga naar ‘Mijn kaarten’ en vervolgens ‘P+pas’. Bewaar de pas als een creditcard, voorkom diefstal en beschadiging.