Breek de Spits

Breek de Spits

ANWB Zakelijk is trotse partner van Spitsbrekers, een initiatief van BNR Nieuwsradio, die podcasts maken over hoe we files kunnen verminderen.

Beluister een podcast

Spitsbrekers

Ondernemend Nederland weer in beweging

De files in Nederland blijven toenemen. Files kosten bedrijven tijd, geld en zijn vervelend. Voor het tweede jaar is ANWB Zakelijk trotse partner van Spitsbrekers; een initiatief van BNR Nieuwsradio.

Met Spitsbrekers gaan we op zoek naar ideeën, initiatieven en andere oplossingen van BNR-luisteraars en bedrijven om de files te verminderen. Luister elke donderdagochtend iets na half negen naar de rubriek Spitsbrekers tijdens het programma Ochtendspits op BNR nieuwsradio. En beluister de podcasts waar experts aan het woord komen over onder andere files, bereikbaarheid en bijbehorende oplossingen.

Spitsbreker van het jaar

Bedrijven kunnen daarnaast meedingen naar de titel ‘Spitsbreker van het Jaar’. Met welk innovatief of effectief idee lukt het een organisatie om medewerkers uit de file te halen? De winnaar wordt in september 2020 bekend gemaakt. Ben je enthousiast en heeft jouw bedrijf een innovatief of effectief idee? Doe dan mee en meld je aan!

Aanmelden Spitsbrekers

Breek de Spits podcast

Beluister de podcasts waar experts aan het woord komen over onder andere files, bereikbaarheid en bijbehorende oplossingen.

In de tweede ‘Breek-de-Spits’ podcast komt de redactie van Spitsbrekers op bezoek bij de ANWB! Ze gaan in gesprek met Arnoud Broekhuis over de ANWB Verkeersinformatie. Van welke data wordt gebruik gemaakt om de files in Nederland in kaart te brengen? En hoe ging dat vroeger? Hoe zorgt de Verkeersinformatie ervoor dat op diverse stations tegelijkertijd de juiste informatie wordt voorgelezen? Antwoorden op al deze vragen en nog veel meer interessante weetjes hoor je in deze podcast!

Spitsbrekers: thuiswerken als alternatief

Spitsbrekers: thuiswerken als alternatief

Eerste deel 'Breek-de-spits' podcast

Een dag thuiswerken kan een goed alternatief zijn om niet in de file te staan. Maar waarom werken we niet massaal een dag(deel) in de week thuis? Beluister alle voor- en nadelen over thuiswerken in deze podcast.

Groot Zakelijk

Groot Zakelijk

Hulpverlening speciaal voor groot-zakelijke klanten die hun eigen klanten van dienst willen zijn. Pechhulp op maat.