Top 10 Sneeuwzekerheid

Waar valt de meeste sneeuw? Dat is per definitie moeilijk aan te geven. Toch zijn er wintersportplaatsen die als sneeuwzeker te boek staan. Vaak vanuit het oogpunt van hoogte, maar ook een bepaalde ligging speelt dikwijls een rol.

  1. La Plagne, Frankrijk
  2. Lech, Oostenrijk
  3. Les Arcs, Frankrijk
  4. Les Menuires, Frankrijk
  5. Obergurgl, Oostenrijk
  6. Obertauern, Oostenrijk
  7. Saas Fee, Zwitserland
  8. Tignes, Frankrijk
  9. Val Thorens, Frankrijk
  10. Zermatt, Zwitserland

Bekijk de overige top 10 lijstjes

alt text

Top 10 wintersportplaatsen

Zie je door de bomen het bos niet meer? De ANWB zet de 10 leukste wintersportplaatsen van Europa op een rij.

alt text

Après-ski

Ben je een echt feestbeest en vind je de après-ski het leukst van de hele wintersportvakantie? Bekijk dan de speciale top 10 lijst.

Beginnende langlaufers

Beginnende langlaufers

Wil je graag het langlaufen beter onder de knie krijgen en moeten de loipen dus niet te ingewikkeld zijn? Dan is dit top 10 lijstje wat voor jou.

alt text

Beginnende skiërs

Ga je skiën maar zijn de zwarte pistes nog veel te veel gevraagd? Bekijk dan deze top 10 lijst, geschikt voor beginnende skiërs.

Ervaren langlaufers

Ervaren langlaufers

De top 10 voor ervaren langlaufers is samengesteld uit plaatsen die veel afwisselende loipen in allerlei moeilijkheidsgraden hebben.

Ervaren skiërs

Ervaren skiërs

De plaatsen in deze top 10 liggen in een top skigebied en er zijn veel afwisselende pistes in allerlei moeilijkheidsgraden.

Gevorderde skiërs

Gevorderde skiërs

Kan een afdaling voor jou niet uitdagend genoeg zijn? Je doet er dan goed aan om de top 10 voor gevorderde skiërs te bekijken.

alt text

Met kinderen

In deze top 10 ligt het accent op de aanwezigheid van een kinderskischool, kindercrèche en een kindvriendelijk ingericht oefengebied.

Snowboarders

Snowboarders

De plaatsen in deze top 10 bieden veel voorzieningen aan snowboarders in de vorm van een halfpipe, funpark en boardercross.

Wandelen

Wandelen

Als je tijdens jouw wintersportvakantie veel wil wandelen doe je er goed aan om naar de plaatsen in deze top 10 te kijken.

alt text

Goedkope wintersport

Wil je dit seizoen graag op wintersport, maar is je budget beperkt? Kies dan voor een van de goedkopere wintersportplaatsen in Europa.