advertentie

Wintersport Corvara

Corvara in Italië is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Corvara biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

De wintersportplaats Corvara (Kurfar) ligt in het hoogste deel van het Val Badia. De oude kern is in Corvara naar de achtergrond gedrongen. Moderne hotels en pensions domineren nu het plaats beeld. Ook in de iets hoger gelegen ‘satelliet’ Colfosco en in de wijk Pescosta overheersen de onderkomens voor toeristen.
Corvara (1324 - 2750 m) is aangesloten op alle plaatsen/gebieden van de Sella Ronda.

Chalets en hotels in Corvara

Zoek en boek een chalet of hotel in Corvara via onze reisdochters.

Wintersport Corvara - Weer en sneeuwhoogte

Skigebied Corvara: geschikt voor beginners en gevorderden

Het skigebied van Corvara heeft een totale lengte van 130 kilometer piste. 70,2 kilometer aan blauwe pistes, 52 kilometer rood en 7,8 kilometer zwart. Corvara in Italië is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Corvara biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Prijzen skipas Corvara

Alta Badia 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 266,- € 52,-
Kinderen € 186,- € 36,-

advertentie

Andere leden bekeken ook

pech auto winter 1520x855.jpg

Pechhulp op vakantie

Met Wegenwacht Europa Service gegarandeerd van de beste pechhulp. Laat stilstaan met pech je wintersport niet verpesten! Al voor  85,- per jaar

Bekijk de pakketten
creditcard shoppen winkelstraat 1520x855.jpg

ANWB Visa Card

Overal makkelijk en veilig betalen. Nu het eerste jaar gratis én je ontvangt €15,- tegoed.

Lees meer
Noorwegen-gekleurde-huisjes.jpg

Weekaanbieding Noorwegen

Ontdek adembenemend Noorwegen tijdens deze 10-daagse groepsrondreis. En hoe langer lid, hoe meer voordeel! Vanaf  1298,- p.p.

Bekijk en boek
Gezin-in-de-sneeuw-096.jpg

ANWB Reisverzekering

Verzekerd van hulp die nét een stap verder gaat met de Kortlopende of Doorlopende Reisverzekering. Bereken welke voor jou het voordeligste is.

Bereken je premie