Win één van de 100 gratis Smart Driver pakketten!
T.W.V. 30 euro!

Win één van de 100 gratis Smart Driver pakketten!

En voorkom voortaan onnodige pech en onverwachte reparaties

Doe mee & win

Win: een jaar lang Smart Driver!

Ben jij 1 van de 100 gelukkigen?

Elke dag komen er 3.000 pechgevallen bij, zeker nu het kouder wordt. Met Smart Driver kun je nu ook autopech voorkómen. Want met Smart Driver krijg je een seintje als je auto aandacht nodig heeft. En als je problemen op tijd opmerkt, voorkom je pech.

Helaas is de actie afgelopen.

Maar je kunt Smart Driver ook gewoon bestellen! Voor 2,50 per maand heb jij altijd prijs. Meer over Smart Driver

Inzicht in je auto

Smart Driver is de ideale aanvulling op je Wegenwacht-pakket. Met Smart Driver vertelt jouw auto je namelijk wanneer ze aandacht nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat er geen fut meer in de accu zit of dat er iets met de motor aan de hand is. Zo voorkom je onnodige pech en onverwachte, soms dure, reparaties. Toch pech? Dan ziet de Wegenwacht wat er aan de hand is, nog voor hij bij je is.

Smart Driver houdt continu een aantal vitale onderdelen van je auto in de gaten en geeft je alerts als er wat aan de hand is. En tips en advies voor werkzaamheden die je zelf kunt doen, zoals olie of koelvloeistof bijvullen en je banden op de juiste spanning brengen. Ziet Smart Driver een ernstig probleem of storing? Dan belt de expert je op om te helpen. En mocht je onverhoopt bij een ongeluk betrokken raken, dan krijgt de Alarmcentrale een seintje en bieden ze direct hulp.

Dank je wel dat je lid bent. Dankzij jou hebben we dit jaar al meer dan 1.000.000 mensen  weer op weg geholpen.