Wegenwacht Service wijzigen

Pech onderweg. In de winter komt het vaker voor dan je denkt. Wist je dat zo’n 40% van de pechgevallen plaatsvindt in de eigen woonplaats?

  • Met Wegenwacht Standaard of Compleet ben je verzekerd van hulp bij pech in je woonplaats.
  • Met Wegenwacht Standaard of Compleet heb je ook recht op vervangend vervoer als je auto niet ter plekke gerepareerd kan worden.

Weet je niet precies welke Wegenwacht Service je nu hebt? Check dan hier je pakket. Bij een uitbreiding van je Wegenwacht Service ontvang je tijdelijk 10,- korting.

Vul je lidnummer in en check je pakket

Met de camper of caravan op vakantie?

alt text

Met de caravan op pad

Inbegrepen in de Nederland pakketten, maar ga je naar het buitenland, kies dan Aanhangwagen Service. Voor pechhulp voor je aanhangwagen in Europa, repatriëring van je caravan, vouw- of bagagewagen naar Nederland als de pech in het buitenland niet te verhelpen is. De Aanhangwagen Service kost 14,-.

alt text

Met de camper op vakantie

Inbegrepen in de Nederland pakketten, maar ga je naar het buitenland, kies dan Kampeerwagen Service Buitenland. Voor pechhulp in Europa als je met de camper bent. Als de pech niet binnen 48 verholpen wordt, zorgen we ervoor dat je toch je vakantie kunt voortzetten. De Kampeerauto Service kost 22,-.

Uitbreiden voor je gezin

alt text

ANWB Jongerenpas

Alleen met deze extra pas krijgen je kinderen t/m 25 jaar voortaan dezelfde pechhulp als jij, als zij in jouw auto rijden. De ANWB Jongerenpas is gratis.

Bestel de gratis ANWB Jongerenpas

Lees verder over de ANWB Jongerenpas

alt text

ANWB Partnerpas

Alleen met deze extra pas krijgt je partner in jouw auto voortaan dezelfde pechhulp als jij. Bestel nu en ontvang de ANWB Partnerpas voor 5,- per kalenderjaar.

Bestel de ANWB Partnerpas

Lees verder over de ANWB Partnerpas

Geef Wegenwacht Service cadeau met korting

Geef Wegenwacht Service cadeau met korting

Laat jouw kind of kleinkind ook profiteren van de voordelen en zekerheid van Wegenwacht Service. Bovenop de 40% korting voor jongeren komt het Trouwe-Ledenvoordeel van jou als gever. De hoogte van dit voordeel is afhankelijk van de kleur van je pas. Dit kan oplopen tot zelfs 35,- korting bij een platina pas.