Naar artikel

Wegenwacht opzeggen?

Weet je zeker dat je geen gebruik meer wilt maken van onze Wegenwacht Service? Met 900 wegenwachten is de beste pechhulp namelijk altijd dichtbij en doen we er alles aan om je auto ter plekke te repareren.

Zorg dat je veilig op weg kunt

Bespaar geld door je Wegenwacht pakket aan te passen

Door uw pakket aan te passen, kunt u kiezen welke services en voordelen het beste bij uw behoeften passen. Op deze manier betaalt u alleen voor wat u echt nodig heeft, waardoor u geld kunt besparen.

Vergelijk je huidige en nieuwe pechhulp

Heeft u pechhulp bij een andere aanbieder? Controleer dan goed de voorwaarden. Vaak is de dekking niet zo volledig als uw huidige Wegenwacht pakket. 

Blijf lid zonder Wegenwacht

Je behoudt dan je kaartkleur en hoe langer lid, hoe meer voordeel. Voor slechts €15,50 per jaar kan je gebruik blijven maken van deze voordelen:

  • Korting op uitjes, ANWB Reizen, verzekeringen en in de ANWB (web)winkels
  • Deskundig en onafhankelijk advies van onze ANWB Experts
  • Exclusieve producten, zoals ANWB Visa Card en Private Lease

Door jouw lidmaatschap kunnen wij bovendien maatschappelijk projecten op het gebied van mobiliteit, duurzaamheid en veiligheid mogelijk maken. 

Weet je zeker dat je wilt opzeggen?

Voor persoonlijk advies, of om je opzegging direct in orde te maken, vragen we je om contact op te nemen met het Leden Service Center. Opzeggen van je Wegenwacht Service kun je alleen zelf doen. Wil je voor iemand anders opzeggen? Dan moet deze persoon aanwezig zijn om telefonisch toestemming te geven voor de opzegging.

Per wanneer kun je je Wegenwacht Service opzeggen?

Na afloop van de eerste contractperiode van een jaar kun je je Wegenwacht Service dagelijks opzeggen met 1 maand opzegtermijn. Als je in de tussentijd hebt gekozen voor een duurdere Wegenwacht Service, dan wordt de contractperiode verlengd met een jaar en kun je na afloop van deze verlengde contractperiode opzeggen met 1 maand opzegtermijn. In Mijn ANWB kun je precies zien wat de looptijd is van je Wegenwacht Service en per wanneer je kunt opzeggen.

Wil je andere diensten van de ANWB opzeggen? Op deze pagina vind je alle informatie.