Wegenwacht Michael

Wegenwacht regio Noord-Holland

We kennen allemaal de Wegenwacht. Heb je pech? Een belletje naar de ANWB en de Wegenwacht komt je helpen. Maar, wie zijn de mensen die achter het stuur van onze gele bolides zitten?


Als wegenwacht is elke dag anders en er gebeuren veel onverwachte dingen. Maar er is één ding altijd hetzelfde: de Wegenwacht helpt zo veel mogelijk leden met pech weer op weg. Stel je eens voor hoeveel gekke, bijzondere en mooie gebeurtenissen de wegenwachten meemaken. Zij kunnen het vertellen. Volg hier onze wegenwacht Michael, actief in de regio Noord-Holland.


Pechverhalen van leden uit regio Noord-Holland

We kunnen een boek vullen met pechverhalen. Bekijk hieronder pechverhalen uit de regio Noord-Holland.

Luchtverkeersleider

Bert en zijn dochter brengen een bezoek aan Schiphol en genieten met volle teugen. Maar, toen ze op de motor wilden stappen en weg wilden rijden bleek de motor niet te starten.

Naar het pechverhaal

Kapotte banden

Wat moet je doen als je een rit van 2 uur voor de boeg hebt en het dashboard lampje aangeeft dat je direct moet stoppen vanwege een te lage bandenspanning? Juist, dan bel je de Wegenwacht!

Naar het pechverhaal

Dichte deuren op Schiphol

Je zoon gaat voor een tijd naar Australië en je staat bij de vertrekhal met de auto om hem een laatste kus te geven en een goede reis te wensen. Maar dan vallen de deuren, met sleutelkaart nog in de auto, dicht en tot overmaat van ramp ligt je zoon zijn bagage nog in de achterbak...

Naar het pechverhaal