Nieuwsoverzicht

Zoeken

Meer dan 1000 nieuwsberichten

 1. Stakingen/acties in Europa

  11 mei 2021

  Overzicht van (aangekondigde) stakingen/acties in Europa met overlast voor verkeer/transport.

 2. Overzicht Alpenpassen

  11 mei 2021

  Welke bergpassen in de Alpen zijn wel of niet open?

 3. De Alarmcentrale Pech Onderweg op tv

  10 mei 2021

  Vanaf 10 mei kun je weer kijken naar ‘De Alarmcentrale Pech Onderweg’. In dit nieuwe seizoen kijkt presentator Jochem van Gelder mee met het werk van maar liefst zeventien wegenwachten.

 4. Ambitieuzere aanpak verkeersveiligheid Zuid-Holland gevraagd

  10 mei 2021

  De ANWB, Fietsersbond en Veilig Verkeer Nederland roepen de provincie Zuid-Holland op om te streven naar een halvering van het aantal doden en ernstig gewonden in het verkeer in 2030.

 5. ANWB wil goedkopere PCR-test voor vakantiegangers

  8 mei 2021

  Mensen die nog niet gevaccineerd zijn moeten tegemoet worden gekomen in de kosten van een PCR-test als ze op reis willen naar het buitenland.

 6. Innoveren met data

  6 mei 2021

  Dankzij data reizen we efficiënter en worden auto’s slimmer. Zo gaan in de nabije toekomst auto’s onderling met elkaar communiceren.

 7. De toekomst van MaaS

  6 mei 2021

  MaaS, Mobility as a Service, zou zo maar eens de oplossing kunnen zijn om slimmer te reizen. We gingen in gesprek met vier mobiliteitsexperts over MaaS.

 8. Nu ook recyclingbijdrage op importoccasions

  6 mei 2021

  Met ingang van 30 april 2021 wordt een recyclingbijdrage geheven van €30 op alle auto’s waarvoor een Nederlands kenteken wordt aangevraagd, dus ook op importauto's.

 9. De goedkoopste brandstof? De ANWB wijst je de weg

  6 mei 2021

  De brandstofprijzen gaan door het dak en bereiken de laatste dagen recordhoogtes. Wil je weten waar je het voordeligst kunt tanken? Check dan de brandstofprijzen in je omgeving in de ANWB Routeplanner of Onderweg app.

 10. Iconische auto’s uit het Wegenwacht-verleden

  5 mei 2021

  In 'Sterren onder het doek' belichten we onvergetelijke auto's uit het verleden. Welke auto heeft Gert voor Frank meegenomen?