Alweer een week voorbij

Zomerblog wegenwacht Paul van Tongeren

Ook dit jaar houden we je op de hoogte van de avonturen die onze wegenwachten tijdens de vakantieperiode in het buitenland meemaken. Deze zomer zullen Paul van Tongeren en Edwin van der Griendt een zomerblog bijhouden.

Een week met wat minder weer, zeker niet slecht, een beetje op z'n Hollands.

Boven in de bergen in de Vercors hadden we het zelfs een beetje koud. Het was wel mooi met die donkere wolken boven het dal. Dieulefit bezocht met een aantal collega's en aanhang, leuk dorp, lekker eten. Met Wilma een marktje gepakt in Die en daar ook weer even geproefd aan de Clairette, mmm blijft lekker :-)

5.500 kilometer

Ook een week van heel veel werk en lange dagen, van de Ardèche naar de Drôme, soms randje Hautes Alpes. Overal zijn onze leden met pech. Heb met de heenreis niet meegeteld al 5.500 km gereden! Van defecte uitlaat naar kapotgereden banden, waterpomp (inclusief onderdeel halen, heen en terug, plus dag erop monteren: 250 km), turboslangen, temperatuursensoren, het komt allemaal voorbij.

Fatale tentharing

En dan hebben we een dagje vrij. Rijden we met onze huurauto over een tentharing. Ik kon 'm niet meer ontwijken. Pats, lekke band. Zou ook gek zijn om een dag niet te sleutelen natuurlijk ;-)

Au revoir!

Vakantiecoach

Nieuwsgierig naar onze 'vakantiecoaches'? Bekijk onze grappige video's en handige tips waarin we je met een knipoog een kijkje achter de schermen geven:

Bekijk video's en tips ANWB #vakantiecoach

Wegenwacht Europa Service

Met de auto de grens over? Zorg ervoor dat jouw vakantie niet in het water valt. Kies pechhulp van de Wegenwacht. Vanaf 83,- per jaar!

Bekijk de pakketten