Pechhulp Zomerblog Hans

Afgelopen weekend zijn René en ik begonnen aan ons avontuur en ik moet zeggen: het bevalt prima!

Afgelopen weekend zijn René en ik begonnen aan ons avontuur en ik moet zeggen: het bevalt prima! Zaterdag hadden we het idee opgevat om samen op pad te gaan om mij een beetje wegwijs te maken hier in Lazise. Maar na één pechmelding, moesten we toch apart aan het werk omdat het gewoonweg al te druk was. We hadden onze handen vol met pechhulp en ook zondag en maandag kwamen de meldingen gelijk weer binnen; we hoeven ons niet te vervelen hier.

Dinsdag en woensdag waren René en ik vrij en moest collega Olav het hele meer in zijn eentje bestrijken. Dinsdagochtend belde ik even hoe het werk beviel en ik kreeg het antwoord dat hij naar Bardolino moest en daarna met de veerboot naar de overkant van het meer. Hij vertelde dat hij daarna de bergen in moest en vroeg of ik zin had mee te gaan want het zou een mooi ritje worden. Dat heb ik gedaan en het was inderdaad een schitterend tripje!

Toen we ’s avonds terugkwamen zijn we nog gaan eten met Olav zijn dochter, in een plaatselijk restaurant in Desenzano del Garda, waar we een heerlijke steak gegeten hebben. Kortom, een leuke besteding van mijn vrije dag.

 

Hans

"Leuke bekroning van mijn 12,5-jarig jubileum"

Ook voor Hans van team Apeldoorn is het de eerste zomer dat hij in het buitenland is gestationeerd. Italië had zijn voorkeur vanwege de mentaliteit, dus hij is hartstikke blij met zijn plekje op camping Lido aan het Gardameer. “Leuke bekroning van mijn 12,5-jarig jubileum bij de Wegenwacht”, vindt Hans. Van 5 juli tot 25 augustus moet hij aan de bak, daarna plakt hij er nog een paar weekjes vakantie aan vast met het gezin.