Pechhulp Zomerblog Hans

Na afgelopen maandag een hoosbui gehad te hebben, is het gelukkig weer even een beetje afgekoeld hier! Het was over de 40 graden dus het viel niet mee om te werken.

De mensen spreken me aan op de campings hier langs het meer en vinden dat ik een leuk vakantiebaantje heb. Ik help ze snel uit de droom door te zeggen dat je wel werken moet met 35 graden en dat dat flink zweten is. Dan wordt het ineens een stuk minder aantrekkelijk.

Mijn vrouw en kinderen vermaken zich hier prima en zijn alweer met de laatste week bezig voor ze weer naar huis gaan. Een caravan voor mij alleen, dat zal weer even wennen zijn!

Visite

Ik heb ook nog een paar dagen visite gehad van de garagehouder uit mijn woonplaats die samen met zijn vrouw en zoontje langskwam om te kijken of het wel goed ging met mij in Italië. Hij is ook nog een dagje met me meegereden om eens te kijken hoe wij hier langs het Gardameer aan het werk zijn en aan verschillende mensen pechhulp verlenen.

Hans

"Leuke bekroning van mijn 12,5-jarig jubileum"

Ook voor Hans van team Apeldoorn is het de eerste zomer dat hij in het buitenland is gestationeerd. Italië had zijn voorkeur vanwege de mentaliteit, dus hij is hartstikke blij met zijn plekje op camping Lido aan het Gardameer. “Leuke bekroning van mijn 12,5-jarig jubileum bij de Wegenwacht”, vindt Hans. Van 5 juli tot 25 augustus moet hij aan de bak, daarna plakt hij er nog een paar weekjes vakantie aan vast met het gezin.