Nieuwsoverzicht

Zoeken

14 nieuwsberichten

 1. Europees Kampioenschap voor pechhulpverleners in Utrecht

  4 oktober 2019

  De allerbeste pechhulpverleners uit heel Europa hebben in Nederland op 2 en 3 oktober met elkaar gestreden om de titel ‘De beste pechhulpverlener van Europa’. Wie heeft er gewonnen?

 2. Wegenwacht: terugblik op de zomer

  5 september 2019

  Voor de Wegenwacht is de zomer geen periode van uitrusten, maar zijn het hoogtijdagen voor de hulpverlening. We kijken terug op hoe de Wegenwacht de afgelopen periode is doorgekomen.

 3. Extra inzet Wegenwacht door hitte

  26 juli 2019

  De ANWB zet ook vandaag nog extra Wegenwachten in om te voldoen aan de pechdrukte die wordt verwacht door de warmte. Met name weigerende accu's en oververhitte motoren zijn de veelvoorkomende pechgevallen.

 4. Drukte bij ANWB Vakantiecheck

  20 juli 2019

  Ongeveer 100 vakantiegangers lieten zaterdagochtend hun auto met caravan checken door wegenwachten, ANWB caravan-experts en medewerkers van Kwik-fit.

 5. Raar of niet waar? Win een pechvrije autoreis

  15 november 2018

  Komende week licht Radio 10 iedere werkdag een pechverhaal uit met de vraag: raar of niet waar? Raad je het goede antwoord, dan win je een pechvrije autoreis, inclusief een jaar gratis Wegenwacht Europa Standaard.

 6. ANWB Wegenwacht weer beste Wegenwacht van Europa

  28 september 2018

  ANWB is voor het tweede jaar op rij als eerste geëindigd bij de competitie Beste Wegenwacht van Europa. Deze wedstrijd staat bekend als de ‘EK voor wegenwachten’.

 7. Wegenwacht weer actief op Lowlands

  13 augustus 2018

  Bezoekers van het Lowlands Festival in Biddinghuizen kunnen dit weekend weer rekenen op de service van de Wegenwacht.

 8. Nieuwe elektrische auto's voor Wegenwacht

  19 juli 2018

  De Wegenwacht krijgt nieuwe elektrische voertuigen. Omdat in de toekomst het aantal elektrische voertuigen zal toenemen en deze eigen soorten pechgevallen kennen, komt de Wegenwacht met oplossingen om ook deze pechgevallen ter plekke te verhelpen.

 9. Wegenwachten in Frankrijk en Italië

  13 juli 2018

  Ook deze zomer zijn er weer wegenwachten naar populaire bestemmingen in Frankrijk en Italië om leden met autoproblemen weer op weg te helpen. In totaal zijn zestien wegenwachten daar dit hoogseizoen aan het werk zijn.

 10. De praatpaal is terug

  11 april 2018

  Een groot deel van 3300 praatpalen die vorig jaar langs de snelwegen verdwenen, keert terug als ...