Tussen de 18 en 25 jaar? Rijbewijs gehaald?
1e jaar
gratis

Tussen de 18 en 25 jaar? Rijbewijs gehaald?

Ben je geslaagd voor je rijbewijs? Gefeliciteerd! Ontvang nu als cadeau de Rijbewijsbox inclusief een jaar lang gratis Wegenwacht Service.

Claim de Rijbewijsbox

Gratis ANWB Rijbewijsbox met Wegenwacht Service

Rijbewijs gehaald? Wij hebben een cadeau voor je!

Ben je tussen de 18 en 25 jaar en heb je maximaal een jaar geleden je rijbewijs gehaald, dan hebben we een verrassing voor je: de ANWB Rijbewijsbox! Waarom de ANWB deze box cadeau doet? We willen dit feestje nog leuker maken met gratis Wegenwacht, we geven je tips over autorijden en we helpen je alvast goed op weg. 

Geslaagd voor je rijbewijs, gefeliciteerd! Dat geeft nog eens een goed gevoel. Als beloning voor het behalen van je rijbewijs, krijg je de gratis Rijbewijsbox waarbij het grootste cadeau uiteraard de Wegenwacht Nederland Instap Service is. Je kunt altijd onbezorgd op pad, ongeacht in wie zijn auto je rijdt. Wij zorgen ervoor dat je weer verder kunt rijden als je auto er onverhoopt mee op houdt. 

Dit pakket is inclusief:

  • ANWB-lidmaatschap
  • Advies bij twijfelgevallen
  • Pechhulp in Nederland (exclusief woonplaats)
  • Hulp bij pech in een geleende auto

Claim de Rijbewijsbox

Rijbewijs gehaald? Ga er gauw mee naar de winkel

Heb je je rijbewijs gehaald en de gegevens ingevuld? Dan kun je gelijk jouw cadeau, de Rijbewijsbox, in de winkel ophalen. Als de datum van het behalen van je rijbewijs en je leeftijd voldoen aan de voorwaarden dan krijg je de box gelijk gratis mee!

Ben je langer dan een jaar geleden geslaagd voor je rijbewijs, maar wil je wel genieten van de voordelen van Wegenwacht? Sluit nu Wegenwacht Service af met 50% kortingBekijk de pakketten en profiteer!