Waarom kiezen voor pechhulp van de Wegenwacht?

De Wegenwacht® van ANWB brengt je verder. Zo doen we er alles aan om je snel weer op weg te helpen met je eigen auto.

Bijna iedereen kent de pechhulp van de Wegenwacht. Maar waarom zou je voor onze service kiezen? Lees hier de voordelen en oordeel zelf!

We proberen je pechgeval ter plekke op te lossen

Onze wegenwachten zijn technisch goed opgeleid en uitgerust met een ‘mobiele garage’, zodat zij ieder probleem aankunnen. Wij doen er alles aan het probleem ter plekke op te lossen, zodat je snel verder kunt met je eigen auto.

900 wegenwachten en een eigen wagenpark

Wegenwachten zijn experts die getraind zijn om je zo snel en goed mogelijk weer op weg te helpen. Jaarlijks volgen zij trainingen op het gebied van techniek, veiligheid, communicatie en EHBO.

Je krijgt hulp van de ANWB Alarmcentrale

In Nederland staan we dag en nacht voor je klaar. Maar ook in het buitenland kan je 24 uur per dag rekenen op de persoonlijke hulp van de Nederlands sprekende Alarmcentrale van de ANWB.

Je krijgt gratis advies bij twijfelgevallen

Leden kunnen ons in geval van twijfel bij bijvoorbeeld een lampje, een vreemde geur of een raar geluid in de auto altijd bellen. Zo kun je met een gerust gevoel aan de autorit beginnen.

We werken samen met betrouwbare partners

We werken samen met 'zusterclubs' overal in- en buiten Europa. In totaal staan er zo'n 7.000 buitenlandse wegenwachten voor u klaar! Ook heeft de ANWB drie steunpunten in het buitenland, in Duitsland, Frankrijk en Spanje. Daar kun je bij problemen terecht voor hulp. En het prettige is: je wordt terzijde gestaan door Nederlands sprekende medewerkers.

Jouw pechhulp is persoonsgebonden

De pechhulp van de Wegenwacht is persoonsgebonden. Je wordt dus in elke auto geholpen, of dat nu je eigen auto is of eentje die je net geleend hebt om op vakantie te gaan (maximaal 2 kentekens per contractjaar).

Je profiteert van ledenvoordeel van ANWB

Als lid van de ANWB profiteer je van veel voordeel! Denk bijvoorbeeld aan de korting in onze (web)winkel of bij verzekeringen en creditcards. Ook krijg je via Land van ANWB korting op (theater)tickets en uitjes. En op basis van hoe lang je lid bent hebben we nog meer korting voor jou.

Voorwaarden

Wil je alles weten van onze Wegenwacht Service? Lees dan de algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden