Route Mobiel

Wil je Route Mobiel vergelijken met Wegenwacht? Let dan op het volgende. 

Meer betalen bij een oudere auto?

Bij Route Mobiel bepaalt het bouwjaar de hoogte van je premie. Klanten met oudere auto's betalen meer premie. Het kan bij Route Mobiel voorkomen dat je auto na bijvoorbeeld twee jaar na de ingangsdatum in een andere premiecategorie valt, en je dan een hogere premie gaat betalen dan bij de ingang het geval is. Route Mobiel accepteert overigens geen auto's van vijftien jaar of ouder.

Met een auto van 15 jaar of ouder kan je niet bij Route Mobiel terecht.

Bij ANWB betaal je één prijs, deze verhogen wij niet bij het ouder worden van je auto. Wij hopen hiermee vervelende verrassingen te voorkomen. Wij helpen je dus ook in auto's ouder dan 15 jaar.

Word jij geholpen of je auto?

Bij ANWB helpen we personen. Dat betekent dat je pechhulp krijgt ongeacht de auto waar je in rijdt. Bij Route Mobiel moet je je kenteken opgeven. Alleen in die auto krijg je pechhulp. Voor een extra kenteken dat je opgeeft moet je bijbetalen.

Kan je makkelijk opzeggen?

Zowel Route Mobiel als je ANWB-lidmaatschap zijn na 1 jaar dagelijks op te zeggen, met een opzegtermijn van één maand.

Krijgen partners en kinderen ook pechhulp?

Als je partner in je auto rijdt, valt dat niet automatisch onder je Wegenwacht Service. Dat is bij Route Mobiel wel het geval. Echter heeft Wegenwacht wel handige en voordelige opties voor je gezin.

Nieuwsgierig geworden naar Wegenwacht Service?

Laat stilstaan met pech je dag niet verpesten. Wij doen er alles aan om je bij pech snel weer op weg te helpen in je eigen auto. 

Bekijk pakketten