Pech in de liefde? De Wegenwacht helpt!

Speciale Valentijnsactie in samenwerking met 538

De Wegenwacht heeft in samenwerking met 538 een oproep gedaan, in het kader van Valentijnsdag, om je op te geven als je pech hebt in de liefde of als je wel wat hulp kan gebruiken. Wat bleek, er zijn aardig wat pechvogels in de liefde! Vanuit alle aanmeldingen zijn er uiteindelijk drie geluksvogels die we op weg hebben geholpen in de liefde.

Vol gas voor de liefde

Van de Wegenwacht kun je op aan, dat is algemeen bekend. Of het nu bij bittere kou is of in het holst van de nacht: onze Gele Helden helpen je weer op weg. Zo hebben ze nu ook eenmalig geholpen bij mensen die pech hebben in de liefde. Op 14 februari is onze Wegenwacht samen met Radio DJ’s Wietze de Jager en Chris Bergstrom op pad gegaan met de speciale Valentijns Wegenwacht bus.

Het eerste succesverhaal is een feit!

We hebben Valentijnsdag afgetrapt met een huwelijksaanzoek. We kregen onderstaande aanmelding binnen:

Sergio is met Inge getrouwd, niet uit liefde maar uit noodzaak. Familie en vrienden wisten hier niet eens van. Nu wil Sergio heel graag dat huwelijk over doen maar wel met alle toeters en bellen die daarbij horen. Hij wil zijn Inge opnieuw ten huwelijk vragen.

Het leuke aan hun is dat Sergio met de trein sneller op zijn werk is. Maar het ochtendritueel dat hij met Inge heeft, is dat zij hem per auto naar station Zaandam brengt, zodat ze toch nog samen zijn. Wietze en Chris hebben Sergio een handje op weg geholpen bij het huwelijksaanzoek wat hij live op zender heeft gedaan.

En raad eens? Ze heeft 'JA' gezegd! Deze Valentijnsdag zullen Sergio en Inge niet snel meer vergeten.

Wil je mijn Valentijn zijn?

In de middag verrasten de Radio DJ's Wietze en Chris, samen met Arthur, die zich had opgegeven, zijn liefje Joyce. De aanmelding over Arthur en Joyce is als volgt: 

Arthur heeft een relatie gehad met Joyce. Ze kennen elkaar via een gemeenschappelijke vriend uit Friesland, waar Joyce ook woont. In augustus 2018 zijn ze uit elkaar gegaan, onder andere omdat Joyce helemaal in Friesland woont en Arthur in Spijkenisse. Daarbij kwam dat ze het allebei nodig hadden om zich even op zichzelf te richten. Arthur en Joyce bleven wel onderdeel van dezelfde vriendengroep en hadden zodoende ook nog gewoon vriendschappelijk contact met elkaar. 

Afgelopen zaterdag waren ze met hun vrienden bij Mental Theo en Charly Lownoise in de Ziggo Dome. Daar is de vonk weer overgeslagen en ze hebben besloten het weer te gaan proberen! 

Alles leek goed te gaan… maar Arthur was iets vergeten te vertellen aan Joyce. En dat is dat hij twee maanden geleden kort onderdak heeft geboden aan een vrouwelijke collega. Er is toen verder niets gebeurd, maar Joyce vindt dat Arthur dit aan haar had moeten laten weten. Arthur was het gewoon vergeten, had er niet meer aan gedacht. Joyce is boos en teleurgesteld. Arthur wil het graag goedmaken met haar en haar voor altijd terugwinnen. Hij wil haar op deze manier laten weten dat hij het niet expres verzwegen had en dat hij haar terug wil. Hij is zelfs bereid om vanuit Spijkenisse helemaal naar Friesland te verhuizen voor haar! 

Arthur had een bos bloemen, een grote teddybeer en ballonnen bij zich en vroeg Joyce om vergeving. Joyce reageerde positief en de twee zijn weer samen!

Last but not least

Als laatste gingen Wietze en Chris naar Haastrecht, om precies te zijn naar Chantal. Zij is opgegeven door haar collega's. Chantal is mondhygiënist en is volgens haar collega’s te leuk om te laten lopen. Ze zoekt een date met een perfect gebit (geen kunst). Ze krijgt een weekend Parijs cadeau, maar de vraag is wel man neemt ze mee? De mannen kunnen zich aanbieden, maar de keus is uiteindelijk aan Chantal.

Bekijk de compilatie