Pech in België

Met vouwwagen en al, vertrok ANWB-lid Ben richting Frankrijk. Helaas ging het bij België mis, lees Ben's pechverhaal.

"Zaterdag 18 juli vertrokken we met onze auto met vouwwagen voor een kampeervakantie in Frankrijk. Na goed 300 km stranden we met autopech in België. ANWB gebeld, locatie bepaald en na ongeveer een uur komt er een Belgisch depannage bedrijf om ons te helpen. Na een korte inspectie bleek dat de beste man geen verstand had van een LPG-installatie en werden we met auto en vouwwagen naar hun bedrijf gebracht. Wij werden gelijk doorgebracht naar een hotel in Nijvel.

Vervangend vervoer

Het weekend in het hotel doorgebracht en maandag heeft de ANWB gebeld met het depannage bedrijf. Er kon echter pas op woensdag naar onze auto gekeken worden, dat vond de ANWB te lang duren en ging kijken of ze een vervangende auto voor ons konden vinden in de buurt van Nijvel.
Mijn vrouw heeft een spierziekte, dus ik heb wel wat bagage ruimte nodig i.v.m. met extra bagage die we meeslepen liet ik de ANWB medewerker weten. OK, er zou gekeken worden naar een stationwagen.
Na een uurtje kregen we te horen dat we 20 km verderop een BMW 320i Touring konden gaan halen, die bleek splinternieuw, geweldig genoten van die auto in de vakantie.

Persoonlijke begeleiding en benadering

Ik wil via dit bericht de ANWB in zijn geheel en met name ons contact persoon, Laura, een geweldig compliment geven, niet alleen voor het feit dat we zo'n prachtige auto mee kregen maar voor de gehele afhandeling. Vooral voor de persoonlijke begeleiding en de persoonlijke benadering. In zo'n situatie ben je toch wat gespannen, maar Laura heeft er voor gezorgd dat we dat snel kwijt waren door haar geweldige begeleiding.
Grote dank daarvoor, je hoopt dit natuurlijk nooit mee te maken maar we waren heel erg blij met de ANWB."

Met vriendelijke groeten,
Ben Siebers

Pechhulp in België

Lees alles over pechhulp in België.