Pech Frankrijk

Wie kent het niet;
Ga je met je gezin naar Zuid-Frankrijk, lekker ontspannen op de camping. En ja hoor wat gebeurd er, je dochter raakt verliefd op een Franse jongen. Tot over haar oren verliefd op hem en hij op haar. Bij het afscheid nemen denk je nog, dat gaat wel over, maar niets is minder waar. Huilen huilen en nog eens huilen! En dat doet ze en ook hij, nu nog steeds! Inmiddels is het oktober.

"En ja hoor, daar gaat het ineens fout"

Wat doe je dan als ouders? We gaan maar gewoon terug, nu dan wel naar Grenoble, want daar woont de jongeman. 800km POUR LAMOUR!
Bijna tijd om te vertrekken en dus check je nog even je auto en als laatste controleer je even de bandenspanning. En ja hoor, daar gaat het ineens fout, net de avond voor je nachtelijk vertrek. Breekt je ventiel af... Wat nu??

"Noodkreet van onze dochter"

Je belt naar de Wegenwacht, je belt naar huis en je dochter belt je terug met maar één prangende vraag.. "Papa we gaan toch wel naar Grenoble!" Snik snik, paniek. Maar dan komt de Hulp!!! De Wegenwacht met superhulp!
Hans Pex (2831) van de Wegenwacht hoort de "noodkreet" van onze dochter en denkt meteen mee! "Dit lossen we snel op", de wegenwacht monteert de "kalere reserveband" en regelt meteen om met hem naar het ANWB-station te rijden. Aldaar aangekomen wordt de originele band gemaakt en alles netjes gemonteerd. Na wat koffie en een leuk gesprek met collega Cor Dorsers (682) die aan zijn laatste 4 dagen voor zijn pensioen bezig was, kon ik weer op weg naar huis!
Met grote dank aan de Wegenwacht! En natuurlijk ook vooral namens onze dochter.
Familie Balter

Pechhulp Frankrijk

Familie Balter was nog in Nederland. Wat als de pech pas in Frankrijk zou ontstaan? Lees alles over pechhulp in Frankrijk.

 

Lees hier ook het verhaal van Hendrik, hij had pech in Frankrijk.