Pech bij Schiphol

Zaterdag 26 juli 2014 heb ik met mijn gehandicapte dochter een bezoek gebracht aan de luchthaven Schiphol. Ze genoot met volle teugen van alle drukte en activiteiten. We hadden een leuke middag.
Toen we na afloop wilde vertrekken op onze BMW motorfiets bleek de motor niet meer uit zijn startonderbreker te halen. Nu is mijn autistische dochter niet zo sterk in onverwachte situaties en dus was enige assistentie dringend gewenst. De ANWB gebeld en de situatie uitgelegd. Binnen 10 minuten was een monteur ter plaatse.

"De oplossing bleek snel gevonden"

Wat bleek? De motor stond te dicht bij de toren van de luchtverkeersleiding. Door de aanwezige straling van hun zendapparatuur raakte mijn startonderbreker buiten werking. De oplossing bleek snel gevonden door de motorfiets in de 10 meter verderop gelegen parkeergarage te duwen. Toen startte hij meteen!! Nou ja, daar kom je niet op toch?
Perfecte service van zeer vriendelijk en meelevend ANWB personeel. Dikke complimenten zijn hier op zijn plaats temeer ik niet eens lid was. Nu wel natuurlijk. Klasse!!! Ook een dikke pluim voor de dienstdoende mannelijke centralist (16.30 uur).
GOED GEDAAN ANWB!!!

Met vriendelijke groet,

Bert Vitters

Pechhulp voor je motor