Naar artikel

Pech met je elektrische fiets

Ook dan bel je de Wegenwacht!

Met je elektrische fiets ben je overal vliegensvlug. Het is dan ook flink balen als je onderweg met pech komt te staan. En dan is even zelf een band plakken toch een stuk ingewikkelder dan bij je oude stadsfiets. Gelukkig kun je voor pech met je elektrische fiets ook gewoon de Wegenwacht bellen. Met Wegenwacht Fiets Service is de beste hulp altijd dichtbij.

Bel de Wegenwacht!

Een lekke band, kapotte voorwielmotor of een accu die niet meer wil opladen? Zelf een elektrische fiets repareren is niet zo makkelijk. Met Wegenwacht Fiets Service staan er dag en nacht ruim 900 Wegenwachten voor je klaar die je fiets wél kunnen maken. Zo fiets je een stuk fijner, zonder zorgen om accuproblemen of een kapotte motor. 

Kom altijd op je bestemming

De Wegenwacht doet er alles aan om jou op een veilige manier weer op weg te helpen. Maar als dit niet lukt, brengen we je naar je bestemming of een fietsenmaker in de buurt. Dat is wel zo prettig, want lange stukken lopen met een elektrische fiets is bepaald geen pretje.

Ook hulp thuis voor de deur

Met Wegenwacht Fiets ben je niet alleen onderweg verzekerd van de beste hulp. Ook als je thuis voor de deur pech hebt met je elektrische fiets, dan komen we je helpen. Denk daarbij aan problemen met een accu die niet meer wil opladen.

Wat kost Wegenwacht Fiets Service?

Hoe langer je lid bent, hoe hoger je korting! Nog geen lid? Voor € 15,50 per jaar ben je al lid en ontvang je direct 5% korting op Wegenwacht Fiets. Bovendien profiteer je van vele voordelen en kortingen van het ANWB lidmaatschap.

Wil jij zorgeloos op pad met je elektrische fiets?

  • 24/7 pechhulp door heel Nederland en België
  • Ook thuis voor de deur
  • Jaarlijks gratis fietscheck bij een erkende fietsenmaker

Vraag & Antwoord