Wegenwacht in All You Need Is Love de film

Deze winter speelt de feelgood-movie All You Need Is Love in de bioscoop. De film gaat over een reeks gebeurtenissen rondom het populaire, gelijknamige TV-programma. Ook de Wegenwacht speelt een rol in de film.

All you need is love... en de Wegenwacht natuurlijk

Geen lekke banden of kapotte dynamo's dit keer. Wegenwacht Wouter was bij de première van de film All You Need Is Love.

Aanzoek tijdens de première

De liefde speelde gedurende de première-avond niet alleen in de film de hoofdrol. Wegenwacht Jeremy ging op zijn knieën op de gouden loper ten overstaan van BN’ers, collega’s, directieleden van de ANWB en honderden toeschouwers. Zijn vriendin Jamie accepteerde het aanzoek lichtelijk in shock én in tranen. Een oorverdovend gejuich was het gevolg.

Slangklemmetje als ring

Jeremy was bij de première aanwezig omdat zijn ANWB-bus is uitgeleend voor de film. In eerste instantie zou hij in z’n eentje naar de openingsavond gaan, maar in de ochtend kreeg hij plotseling een extra kaart aangeboden. Hij had dus geen tijd meer om dingen voor te bereiden en ook geen ring op zak. Maar een goede wegenwacht is voor geen kleintje vervaard en Jeremy besloot een slangklemmetje uit zijn auto als ring te gebruiken. “Ik dacht: zo’n kans krijg ik nooit meer”, zegt Jeremy. Gelukkig zei Jamie ‘ja’. "Meteen werd ik overladen met gelukwensen. Tijdens de première kregen we een bos bloemen en ook alle filmsterren reageerden enthousiast.”

Over de film All You Need Is Love

Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer en assistent zoeken wanhopig naar een nieuwe host. Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Wegenwacht in de film

Heel Nederland kent het tv-programma All You Need Is Love, waarin Robert ten Brink partners de mogelijkheid biedt om op televisie te zeggen hoeveel ze van elkaar houden. Op 26 november gaat de kerstfilm All You Need Is Love in première en ANWB is trots op de kleine rol die de Wegenwacht in deze film mag spelen. Beide zijn ze goed in hulpverlenen: All You Need Is Love in de liefde en de Wegenwacht bij pech langs de weg. Een logische samenwerking dus! Op de beste hulp van de Wegenwacht kan je altijd rekenen, ook tijdens de Kerstdagen.