Deze site ondersteunt de browser Internet Explorer niet meer. Wij raden aan om Microsoft Edge of Chrome te gebruiken.

Naar artikel

Naïf Cooling After Sun

Naïf

Nog geen reviews voor dit product
• De Naïf Cooling After Sun Gel kalmeert en verkoelt
• Met hydraterende, plantaardige glycerine
• Kalmeert met Aloe Vera sap
• In verpakking van suikerriet
Meer informatie
Prijs
14,95
Ledenprijs
14,95
Geschatte levertijd: 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf 40,- voor ANWB-leden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retourzending

Productinformatie

De Naïf Cooling After Sun Gel kalmeert en verkoelt de huid na een dag in de zon. De after sun is verrijkt met hydraterende planstaardige glycerine en met Aloë Vera sap dat de huid kalmeert. De verpakking is gemaakt van suikerriet.

Inhoud: 100ML

Waar staat Naïf Care voor:
Voor dit Nederlandse merk, Naïf, is het milieu van het grootste belang. De zonnebrand en aftersun worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn geschikt voor ieder huidtype.

Veel chemicaliën in cosmetica verdwijnen, al dan niet via het doucheputje of via de oceaan, in het milieu. Daarom bevatten de producten van Naïf geen harde chemicaliën, microplastics of ingrediënten die de zee organismen aan kunnen tasten. Naast de inhoud van de producten streven zij ook naar duurzame, 100% gerecyclede verpakkingen, navulverpakkingen en een duidelijk grondstoffenplan. De tubes zijn dan ook gemaakt van suikerriet.

De Naïf producten zijn verkrijgbaar in de volgende 18 ANWB winkels: Assen, Den Bosch, Den Haag Wassenaarseweg, Doetinchem, Eindhoven Centrum, Groningen, Heerhugowaard, Hengelo, Hilversum, Hoofddorp, Leiden, Maastricht, Middelburg, Rotterdam Centrum, Sneek, Spijkenisse, Utrecht Centrum en Zaandam.

Specificaties

Merk
Naïf
Artikelnummer
20014178
Type Artikel Detail HW
Zon
Type artikel HW
Persoonlijke bescherming
Garantie
1 jaar