Deze site ondersteunt de browser Internet Explorer niet meer. Wij raden aan om Microsoft Edge of Chrome te gebruiken.

Naar artikel

De allermooiste dorpen van Frankrijk

ANWB

In 'De Allermooiste dorpen van Frankrijk' vind je de 158 meest pittoreske dorpen van Frankrijk, geselecteerd door de vereniging Les Plus Beaux Villages de France®.
Meer informatie
Prijs
19,99
Ledenprijs
18,99
Geschatte levertijd: 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf 40,- voor ANWB-leden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retourzending

Productinformatie

Luisteren hoe de stenen een verhaal vertellen, even pauzeren op het terras van een café, je hand onderdompelen in het koele water van een fontein, de knowhow bewonderen van een ambachtsman, inslapen in een kasteel of op een zolderkamer, wandelpaden ontdekken, festivals en patroonsfeesten bezoeken, alle specialiteiten uitproberen, en naar huis gaan met de lekkerste producten van de markt…

Ontdekken, ontmoeten, je verwonderen, de tijd nemen. In de gids 'De allermooiste dorpen van Frankrijk' ontdek je de 158 meest pittoreske dorpen van Frankrijk, die geselecteerd zijn door de vereniging Les Plus Beaux Villages de France, op basis van hun authenticiteit, charme en culturele nalatenschap. Van de Elzas tot in Baskenland, van Bretagne tot in de Provence, van Picardië tot in de Languedoc, maar ook op Corsica en in de overzeese gebieden: bijna 160 originele bestemmingen, rijk aan historisch erfgoed, met een unieke architectuur en levendig gehouden dankzij de bevlogenheid van de bewoners. Ze vieren de ‘Franse levenskunst’ in al zijn regionale facetten. Tijdens een korte trip of in de zomervakantie, in elk seizoen en bij elke gelegenheid is deze gids de ideale reisgezel, zodat je niets kunt missen van deze magische plekken en je verblijf optimaal kunt plannen.

Zin in een uitstapje naar het Franse platteland? De allermooiste dorpen van Frankrijk verwelkomen je…

Specificaties

Merk
ANWB
Artikelnummer
20014172
Binding
Hardcover
Boek Categorie
Landgids
Boek Thema
Reizen en talen
Afmeting LxBxH
180 x 215 mm

Toon details

Beoordelingen(1)
5,0