Maak kans op een FOX privérondreis voor 2 personen met chauffeur door Noord-Thailand

Maak kans op een FOX privérondreis voor 2 personen met chauffeur door Noord-Thailand

NIEUW! Reisbureau ANWB Winkel Neude

Maak kans op een privérondreis met chauffeur in Noord-Thailand

Vanaf 31 mei 10.00 gaat onze winkel aan de Neude open. Bespaar tijd en geld, laat je adviseren door onze reisspecialisten. Waar je ook naar toe wilt, de keuze is enorm!

Reisadvies op maat in de ANWB winkel Utrecht Neude
De reisspecialisten van The Travel Club nemen je het uitzoekwerk uit handen en delen ook graag hun eigen reiservaring. Het mooie is, je betaalt niets meer voor je vakantie. Een verre reis, autovakantie, kampeer- of campervakantie, cruise of wandelreis. De Reisorganisaties van ANWB bieden voor ieder wat wils met de kwaliteit die je van ons gewend bent. Als ANWB-lid profiteer je bovendien van veel voordelen op het Ledenreizen aanbod. Liever een reis van een andere organisatie? Geen probleem ook dan helpen wij je graag!

Kom naar de reisinspiratiebalie in de nieuwe ANWB winkel op de Neude in Utrecht. Onze reisspecialisten staan 7 dagen per week voor je klaar, nemen de tijd voor je en komen desgewenst thuis. Om je op weg te helpen naar jouw droombestemming.

Winnaar bekend!

De winnaar van de FOX privéreis naar Noord-Thailand is mevrouw Verhoeven. Ruthline Margarita, zelfstandige reisadviseur van The Travelclub, ontvangt mevrouw met een bloementje om nog even het heugelijke feit te vieren en mevrouw Verhoeven in het zonnetje te zetten. Mevrouw spreekt haar dank uit aan ANWB en FOX Verre reizen voor deze mooie reis. Het is niet de eerste reis die mevrouw met Fox onderneemt en ze is aangenaam verrast met de prijs. Samen met haar dochter gaat ze de gewonnen reis ondernemen en beide hebben er erg veel zin in. Van harte gefeliciteerd mevrouw Verhoeven! Op een hele mooie reis door Noord-Thailand met veel reisplezier.