Waterkampioen abonneeservice

De Waterkampioen is het toonaangevende watersportblad in Nederland, voor zeilers én motorbootvaarders. Elk nummer laten we je onder andere met veel tips en trucs zien hoe je het beste je schip kunt onderhouden en komen jachthavens en toeristische vaartochten aan bod.

De Waterkampioen verschijnt 12 keer per jaar. Twijfel je nog of je abonnee wilt worden? Kies dan voor een proefabonnement.

Algemene voorwaarden

Je hoeft geen ANWB lidmaatschap te hebben om een abonnement op de Waterkampioen af te sluiten. Je betaalt dan wel een hoger abonnementstarief. Lees meer over de voordelen van het ANWB lidmaatschap. Of word lid van de ANWB.

Aanvragen, verlengen en opzeggen Waterkampioen

Een jaar-, proef- en cadeauabonnement sluit je eenvoudig online of telefonisch (088 - 269 22 22) af. Deze aanbiedingen staan natuurlijk ook in de Waterkampioen. Een jaarabonnement, afgesloten voor een actietarief (korting of welkomstcadeau), zal na de looptijd van 12 maanden automatisch worden omgezet in een jaarabonnement. Dit abonnement kan na het eerste contractjaar op elk gewenst moment worden opgezegd. Er geldt een opzegtermijn van één maand en het resterende abonnementsgeld wordt gerestitueerd. De betaling geschiedt op dezelfde wijze als de andere betalingen aan de ANWB. Niet-leden ontvangen een factuur.

Neem voor antwoord op je vragen contact op met het ANWB Leden Service Center:
Het telefoonnummer is 088 - 269 22 22. Stuur post op naar Postbus 93200, 2509BA Den Haag of neem contact op via het contactformulier

Betalen abonnementsgeld, opzeggen en restitutie

Onze abonnementsvoorwaarden stellen dat de factuur aan het begin van de abonnementsperiode betaald moet worden. Het is niet mogelijk om deelfacturen te verzenden en verwerken. Als je opzegt aan het begin van de nieuwe periode, dien je dus het jaarbedrag te betalen, waarna de ANWB na verstrijken van de wettelijke opzegmaand het resterende abonnementsgeld terugstort. Je ontvangt vanzelfsprekend nog wel de tijdschriften waar je recht op hebt.

Betaal je de factuur niet, dan betekent dit dat de ANWB de verzending van de resterende tijdschriften van je abonnementsperiode stopzet. De verplichting tot het betalen van je abonnementsperiode blijft wel bestaan.