Waterkampioen abonneeservice

De ANWB stopt met het uitgeven van de Waterkampioen. De afgelopen decennia is de Waterkampioen het toonaangevende tijdschrift geweest om lezers op het gebied van watersport te inspireren en te adviseren. Het aantal abonnees is de afgelopen jaren sterk gedaald waardoor een gezonde exploitatie voor de ANWB helaas niet meer mogelijk is.

Op 4 april is het laatste nummer uitgegeven. Per 30 april a.s. zetten wij je abonnement stop. De abonnementskosten worden automatisch verrekend en teruggestort op je rekening. je hoeft hier zelf niets voor te doen.

Via de Kampioen, ANWB.nl, nieuwsbrieven en sociale media blijft de ANWB je als waterliefhebber op de hoogte houden over recreatie op en om het water. Tevens blijft de ANWB de watersporter bedienen met o.a. waterkaarten, de Wateralmanak, cursusboeken voor het halen van het vaarbewijs en bootverzekeringen.

Nieuw initiatief: Deining Magazine

Abonnees verwijst de ANWB graag door naar het initiatief van hoofdredacteur Arno Beuken en freelance redacteur Jim Post. Zij besloten zelf een eigen tijdschrift voor watersporters op te richten, buiten de ANWB. De nieuwe titel, Deining Magazine, gaat in de loop van 2019 van start mits er voldoende belangstelling van watersporters is.

Meer weten?

Kijk op deiningmagazine.nl