Gratis zeilles in een Optimist

Zeilschool Het Veerse Gat

Je kinderen echt laten leren zeilen terwijl ze nog heel jong zijn? Dat kan bij Zeilschool Het Veerse Gat. Plezier, veiligheid en kennis maken met de zeilsport staan hierbij voorop. Kinderen van ANWB leden van 5 tot 11 jaar hebben geluk, want zij krijgen bij Zeilschool Het Veerse Gat een proefles van een dag in een Optimist.

Een dag proefles in een Optimist

Wat is er nou leuker dan samen met leeftijdsgenootjes en een instructeur de basis van het zeilen te leren? De les wordt gegeven in een optimist, een heel eenvoudig jeugdzeilbootje waar de meeste topzeilers ooit in hebben leren zeilen. Deelnemende kinderen moeten wel minimaal zwemdiploma A hebben. Deze aanbieding geldt voor de periode juli en augustus of tijdens de weekeinden in september en oktober. Eén en ander is op basis van beschikbaarheid en uitsluitend na reservering.

De les aanvragen kan telefonisch of per mail bij Zeilschool Het Veerse Gat, onder vermelding van “Actie Welkom op het Water”.

Maximaal 6 kinderen per groep. Zwemvest en lunch inbegrepen.

Bekijk dit arrangement

Bekijk onze andere arrangementen

Een boot huren voor een middagje of voor een aantal weken, met of zonder overnachting: je vindt je vaararrangement bij de grootste verhuurvloot van Nederland. Of je ervaren bent of voor het eerst wilt gaan varen, onze vriendelijke HISWA bootverhuurders helpen je veilig het water op. Je kunt deze arrangementen direct boeken. Exclusief voor leden van de ANWB.  

Zoek een vaararrangement