Vaararrangement vaarcursus motorboot en weekend weg

Zonder ervaring een motorboot huren? Het kan! Nautica Yacht Charter biedt een praktische cursus: hoe vaar je een motorboot veilig? Je leert bijvoorbeeld hoe je een boot aanlegt, hoe je manoeuvreert en wat je bij bruggen moet doen voor een juiste doorvaart - alles op je eigen gehuurde boot waarmee je na de cursus een aantal dagen weg kunt.  

Juíst geschikt voor mensen zonder ervaring

Dit arrangement is geschikt voor mensen zonder ervaring die zelf aan het stuurwiel willen staan. Varen is niet moeilijk, maar je moet het wel leren. Met je eigen boot op het water vertoeven is een ware belevenis. En nu met een prachtige aanbieding voor ANWB leden:

Arrangement

De normale prijs voor een weekend boot huren met vier personen en een vier uur durende vaarcursus is € 200,- per persoon.  ANWB-leden krijgen 10% korting en betalen € 180,- per persoon. Een weekend met vier personen komt daarmee op 4 x € 180,- = € 720,-.

Optioneel kun je een extra vaarles nemen van € 58,- per uur. Dit arrangement is geldig van 1 juli tot 1 oktober 2017.

Bekijk dit arrangement

Bekijk onze andere arrangementen

Een boot huren voor een middagje of voor een aantal weken, met of zonder overnachting: je vindt je vaararrangement bij de grootste verhuurvloot van Nederland. Of je ervaren bent of voor het eerst wilt gaan varen, onze vriendelijke HISWA bootverhuurders helpen je veilig het water op. Je kunt deze arrangementen direct boeken. Exclusief voor leden van de ANWB.  

Zoek een vaararrangement