Nautiek Amsterdam: sup- en zeillessen + vaarbewijs praktijkles

Bij Nautiek Amsterdam is er voor waterliefhebbers genoeg te doen. Volg bijvoorbeeld een SUP-introductieles of neem zeillessen. Ook kun je de theorie van het vaarbewijs in de praktijk uitgelegd krijgen, en kun je een kajuitzeiljacht huren. 

SUP-introductieles

Ga aan de slag met suppen in deze 1,5 uur durende introductieles. Je leert hoe je de paddle dient in te steken en hoe je de correcte houding aanneemt. En, ook handig, je leert hoe je moet sturen. 

Je maakt een kleine tocht. Voor een SUP-board, paddle en een lycra wordt gezorgd. De introductieles kort € 30,- p.p., maar ANWB-leden betalen slechts € 20,-.

Leren zeilen in Amsterdam

Wil jij ook eens ervaren hoe het is om te varen in een zeilboot en nog wel in het centrum van Amsterdam? Als je nu boekt krijg je een (proef-)zeilles van 2,5 uur aan boord van één van onze Valken met instructeur. Voor een kop koffie, een zwemvest en de instructeur wordt gezorgd. Met vier cursisten is de boot vol.

Deze les kost € 65,- p.p., maar ANWB-leden betalen slechts € 50,-.

Vaarbewijs praktijkles

Wil je de theorie van het vaarbewijs eens goed in de praktijk uitgelegd krijgen, dan is deze avond misschien wel iets voor jou. We gaan varen en aan de orde komt motortechniek, manoeuvreren en betonning. De les duurt 2,5 uur.

Met tien personen is de cursus vol. De kosten voor de cursus is € 65,- p.p. ANWB-leden betalen maar € 50,-.

Huur een kajuitzeiljacht

Je kunt een kajuitzeiljacht huren voor een weekend (vrijdag 19:00u t/m 16:00u) of een midweek (maandag 10:00u t/m vrijdag 16:00u). 

De kosten voor het huren van een boot inclusief twee uur vaarinstructie door onze erkende instructeur:

  Normaal ANWB-leden
Weekend € 425,- € 325,-
Midweek € 625,- € 525,-

Het suppen en zeilen wordt aangeboden tot en met september 2017. De vaarbewijsles loopt tot en met november 2017.

Bekijk dit arrangement

Bekijk onze andere arrangementen

Een boot huren voor een middagje of voor een aantal weken, met of zonder overnachting: je vindt je vaararrangement bij de grootste verhuurvloot van Nederland. Of je ervaren bent of voor het eerst wilt gaan varen, onze vriendelijke HISWA bootverhuurders helpen je veilig het water op. Je kunt deze arrangementen direct boeken. Exclusief voor leden van de ANWB.  

Zoek een vaararrangement