Slapen in een tipi: nu met gratis kano

Rekreatiepark Aalsmeer

Het echte indianengevoel krijg je alleen in een echte Indianentent. Wil jij dat ook ervaren? Huur dan een tipi op Rekreatiepark Aalsmeer. ANWB leden krijgen daar kosteloos een kano bij!

De tipi's op Rekreatiepark Aalsmeer hebben een kookplaats in het midden van de tent, waar je met een kookketel aan een driepoot de lekkerste gerechten kunt bereiden. Een soort heksenketel dus, waarmee je heerlijke gerechten kunt maken zoals goulash, verschillende soorten soepen en stoofpotjes.

Tipi

Een tipi bestaat uit een frame van stokken van ceder of vurenhout, een bedekking van canvas of dierenhuiden en een binnenvoering en een deur van canvas of huid. Bovenin zit een rookgat dat met lijnen openen dicht kan worden gemaakt.

De camping ligt aan de Westeinderplassen, midden in de natuur en weg van alle drukte. Heerlijk en veilig water voor avontuurlijke kanotochten!

Arrangement

Overnachten in een tipi met gratis kano

Dit arrangement is geldig van 1 juli tot 1 november 2017.

Bekijk dit arrangement

Bekijk onze andere arrangementen

Een boot huren voor een middagje of voor een aantal weken, met of zonder overnachting: je vindt je vaararrangement bij de grootste verhuurvloot van Nederland. Of je ervaren bent of voor het eerst wilt gaan varen, onze vriendelijke HISWA bootverhuurders helpen je veilig het water op. Je kunt deze arrangementen direct boeken. Exclusief voor leden van de ANWB.  

Zoek een vaararrangement