Canadees huren met 20% korting

Jachthaven Strijensas

Kom tot rust tijdens een kanotochtje door het schitterende natuurgebied de Oeverlanden in Strijensas. Vaar vanuit de jachthaven via de vuurtoren zo de Hoeksche Waardse jungle in. ANWB leden krijgen 20 procent korting!

Hou tijdens de kanotocht vooral je ogen open, want je kunt zomaar een ijsvogel of lepelaar spotten. En het barst in het gebied van de bevers (en omgeknaagde bomen). Liever ín dan óp het water? Halverwege de route kom je een strandje tegen, waar je een verfrissende duik kunt nemen. 

Bij terugkomst van de kanotocht is er in het restaurant van de jachthaven gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Tarieven

In het onderstaande overzicht vind je de huurtarieven voor de kano’s per dagdeel van 4 uur. Deze tarieven zijn inclusief routekaart, waterdicht tonnetje, zwemvest, peddels en kano-instructie.

Kanohuur volwassenen (vanaf 16 jaar)

€ 12,50 per persoon

Kanohuur kinderen (tot 16 jaar)

€ 10,00 per persoon

Korting voor ANWB-LEDEN*

20% op vertoon van ANWB pas

*kortingsactie geldig tot 30 september 2017

 

Extra informatie

Openingstijden

Ma. t/m zo.  8.00 – 18.00 uur

Soort kano

Canadees 

Aantal personen per kano

Max. 3 personen

Beschikbaarheid

Tot 50 personen

 

Bekijk onze andere arrangementen

Een boot huren voor een middagje of voor een aantal weken, met of zonder overnachting: je vindt je vaararrangement bij de grootste verhuurvloot van Nederland. Of je ervaren bent of voor het eerst wilt gaan varen, onze vriendelijke HISWA bootverhuurders helpen je veilig het water op. Je kunt deze arrangementen direct boeken. Exclusief voor leden van de ANWB.  

Zoek een vaararrangement