Vaararrangement Lingesloep Leerdam

Ervaar de vrijheid op de Linge

Bekijk de Linge vanaf het water en maak een ontspannen vaartocht over de langste Nederlandse rivier. De sloeptocht voert je langs de mooiste plaatsjes van de Betuwe en biedt de schilderachtigste uitzichten. Lingesloep Leerdam heeft zeven zelf ontwikkelde sloepen in de verhuur.

Kom tot rust in een Lingesloep

Varen, zonnen, picknicken, zwemmen. Kortom: tot rust komen. Daar zijn de Lingesloepen helemaal voor uitgerust. Ontdek de mogelijkheden en ervaar de vrijheid op rivier de Linge! De Linge is met 108 km de langste Nederlandse rivier. In alle jaargetijden mooi, maar ongeëvenaard in het voorjaar wanneer de bloesem bloeit. Een heuse ontdekkingstocht!

Arrangement Lingesloep Leerdam

De prijzen van dit arrangement gelden bij sloephuur op doordeweekse dagen met het maximaal aantal personen per sloep (8 of 16). Een geheel verzorgde lunch, diner of BBQ aan boord behoort ook tot de mogelijkheden. De huur van de sloep is inclusief brandstof. Op de 16-persoons sloep kan een BBQ meegenomen worden, deze kost € 30,-.

  Normaal

ANWB-leden

8-persoons sloep dagdeel €100,- €65,-
8-persoons sloep hele dag €150,- €100,-
16-persoons sloep dagdeel €125,-

€80,-

16-persoons sloep hele dag €175,- €115,-

 

Dit arrangement is geldig van 1 juli tot 1 november 2017.

Bekijk dit arrangement

Bekijk onze andere arrangementen

Een boot huren voor een middagje of voor een aantal weken, met of zonder overnachting: je vindt je vaararrangement bij de grootste verhuurvloot van Nederland. Of je ervaren bent of voor het eerst wilt gaan varen, onze vriendelijke HISWA bootverhuurders helpen je veilig het water op. Je kunt deze arrangementen direct boeken. Exclusief voor leden van de ANWB.  

Zoek een vaararrangement