Win een droomreis naar de Balearen!

Dream Yacht Charter neemt de winnaar van de Bucketlist-Challenge van de Waterkampioen mee op een 8-daagse all-inclusive vakantie aan boord van een luxe catamaran (t.w.v. € 1.145,- / € 1.730,-) en jij kunt nu meedoen!

Deze vakantie breng je door op een luxe jacht op de Balearen, de archipel met meer dan 300 stranden voor de kust van Spanje. Tijdens deze week verken je het Cabrera Archipelago Nationaal Park en ontdek je de overvloed aan zeeleven, waaronder walvissen en dolfijnen, of verken je de beroemde en mystieke Dragon Caves met z’n ondergrondse meer en stalagmieten en stalactieten. ’s Avonds kun je bijkomen in een Premium tweepersoonshut met eigen badkamer, waarna een diner wacht, bereid door je eigen chef-kok.

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter heeft een grote, diverse vloot van meer dan 900 zeilboten. Er zijn meer dan 45 bestemmingen wereldwijd, van de roze zandstranden in het Caribisch gebied tot de vele eilanden van Europa. Dream Yacht Charter verhuurt zowel huurboten zonder schipper als bemande schepen of losse hutten aan boord van een schip. Het bedrijf zet in op kwaliteit en geeft onder meer bijzondere routesuggesties en persoonlijke tips.

De prijs:

Palma Dream Premium
8 Dagen / 7 Nachten in 2018
(t.w.v. € 1.145,- / € 1.730,-)

Wat moet je doen?

Maak een concrete top-3 watersport-wensenlijst voor DIT jaar.

Bijvoorbeeld:
1) Leren kite-surfen
2) Een zeilcursus doen
3) Mijn eerste boot kopen

Stuur je die lijst uiterlijk 12 februari naar waterkampioen@anwb.nl o.v.v. 'Bucketlist', dan maak je kans op deze fantastische droomreis! De uitslag maken we bekend in Waterkampioen 3 (8 maart 2018).