Nu gratis extra's bij je vaararrangement

Boek een arrangement bij de grootste verhuurvloot van Nederland en je krijgt een gratis uur vaarinstructie of de 'Welkom op het Water'-box. Bovendien verloten wij 1 ‘Vakantievaren Cheque’ t.w.v. 200 euro.

Of je ervaren bent of voor het eerst wilt gaan varen, onze vriendelijke bootverhuurders helpen je vertrouwd het water op. Ze zijn allen aangesloten bij de HISWA, dus dat zit wel goed. Ben je ANWB-lid, dan kan je deze arrangementen direct boeken. De actie loopt van 1 juli tot 1 november 2017 en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen!

Eerste uur vaarinstructie gratis

Huur je een kajuitmotor- of zeilboot voor minimaal 2 dagen, dan krijg je het eerste uur van de vaarinstructie cadeau (ter waarde van circa 50 euro). Plaats je een last-minute boeking, neem dan telefonisch contact op met het HISWA-verhuurbedrijf om zeker te weten of instructie mogelijk is.

Gratis Welkom op het Water box

Wanneer je een sloep huurt voor tenminste één dag of als ervaren schipper een kajuitboot voor tenminste 2 dagen, dan krijg je als lid van de ANWB een ‘Welkom op het Water’-box mee aan boord. Hierin zit in ieder geval: koffie/thee, een frisje voor de kids en een lokale lekkernij.

Kans op Vakantievaren cheque t.w.v. 200 euro

Alle deelnemers maken kans op een Vakantievaren Cheque t.w.v. 200 euro. De selectie wordt gemaakt op basis van de vrolijkste/gekste foto´s van de vaartocht en het bijbehorende verhaal. Je kunt deze mailen naar: info@vakantievaren.nl onder vermelding van: ‘Welkom op het Water arrangement ANWB’. Wij verloten deze prijs begin 2018. De winnaar krijgt automatisch bericht.

Zoek en boek een vaararrangement