Hiswa te water vanaf 2018 in Lelystad

De HISWA te water vindt vanaf 2018 plaats in de evenementenhaven Bataviahaven in Lelystad.

Als de HISWA te water haar leidende positie wil behouden en wil laten groeien, is een verhuizing naar een ruimere locatie een vereiste. De mogelijkheden van de Bataviahaven bieden dermate veel voordelen, dat de HISWA te water heeft besloten al in 2018 gebruik te maken van de uitgebreide faciliteiten die de evenementenhaven te bieden heeft.

Centrale ligging

De belangrijkste argumenten zijn de centrale ligging in Nederland (ook ten opzichte van Duitsland en België), de makkelijke bereikbaarheid via de weg, het openbaar vervoer en over het water en de uitgebreide parkeermogelijkheden. Daarnaast zijn de uitgebreide faciliteiten in en rond Bataviahaven en de potentiële groei voor het aantal ligplaatsen een belangrijke reden om deze stap te nemen.

Looptijd 5 jaar

De overeenkomst die de HISWA te water heeft gesloten met Bataviahaven heeft een looptijd van 5 jaar met een optie voor nog eens 5 jaar.

De laatste editie in de Amsterdam Marina is van 29 augustus tot en met 3 september 2017. Er worden circa 250 boten van 150 exposanten verwacht en er zijn tal van activiteiten.

Lees hier meer