Doe mee met de Grote Waterrecreatie-enquête en win een prijs!

Voor een uitgebreid artikel over waterrecreatie wil de ANWB graag jouw mening weten over jouw band met het water. Onder de deelnemers verloten we 30 mooie prijzen, varierend van kaartjes voor de HISWA te water en ANWB-cadeaukaarten tot en met compleet waterarrangement! Begin september doen we op anwb.nl/water en in de Waterkampioen uitgebreid verslag van de uitkomsten.

Ga meteen naar de enquête

Wat is jouw favoriete vorm van waterrecreatie? Heb je een eigen boot, surfplank of duikpak? Houd je van vissen? Heb je een caravan of huisje aan het water? En zou je weleens iets nieuws willen proberen zoals jetskiën, suppen, golfsurfen of hoverboarden? Wat mis je in het aanbod van de waterrecreatie? Deze en meer vragen stellen we je in de Grote Waterrecreatie-enquête. Iedereen kan meedoen! Of je nu een roeibootje hebt of kajuitzeilboot van 15 meter of geen van beide.

Cadeaus

Invullen duurt ongeveer 9 minuten, maar dat doe je niet voor niets. De HISWA stelt prijzen beschikbaar, waaronder tickets voor www.hiswatewater.nl en een waterarrangement naar keuze, en de ANWB geeft 4 cadeaukaarten weg t.w.v. € 50,-. Onder de respondenten die de enquête in zijn geheel invullen, worden winnaars getrokken. Kijk op donderdag 7 september op anwb.nl/water voor de uitslag van de trekking.

Doe mee met de enquête