Watersport

Boot huren

Waar let je op en waar huur je een boot?

Wat is er mooier dan op een warme zomerdag een boot huren en het water opgaan? Hier vind je adressen waar je een motorboot, sloep, zeilboot, roeiboot, kano, surfplank of catamaran kunt huren. Veel plezier en een goede vaart.

Bootverhuur

Bootverhuur

Wil je een motorboot, sloep, zeilboot, roeiboot, kano, surfplank of catamaran huren? Kijk dan hier voor een overzicht van Nederlandse bootverhuurders.

Tips

Tips

Waar loop je tegen aan als je een boot gaat huren? Op deze pagina nemen we alle aspecten die bij het huren van een boot kunnen spelen met je door.

Boot huren per vaargebied

Boot huren in Amsterdam

Boot huren in Amsterdam

Al ruim vier eeuwen oud: de wereldberoemde grachten van Amsterdam. De schoonheid van de hoofdstad is prachtig te zien vanaf het water.

Boot huren in De Biesbosch

Boot huren in De Biesbosch

Op de grens van Holland en Brabant ligt het unieke natuurgebied De Biesbosch. In dit Nationaal Park kun je heerlijk varen en genieten van de natuur.

Varen in Friesland

Varen in Friesland

Denk je aan watersport, dan denk je aan Friesland. De provincie heeft een scala aan mogelijkheden op het water je hebt een ruime keus aan huurboten...

Boot huren in Giethoorn

Boot huren in Giethoorn

Giethoorn is het Venetië van het noorden. Je kunt er prachtig varen door een labyrint van kanalen en grachten. En een boot huur je in Giethoorn bijna overal.

Boot huren Loosdrechtse plassen

Boot huren Loosdrechtse plassen

De Loosdrechtse Plassen zijn een parel in het hart van Nederland. Ze vormen een prachtige combinatie van natuur- en watersportgebied.

Sloep huren

Sloep huren

Een sloep huren is razend populair. Lekker in goed gezelschap genieten van de omgeving, zonder veel gedoe. 

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

Wat gebeurt er als je met de huurboot schade maakt? Hier leggen we je uit hoe het zit met de aansprakelijkheid bij het huren van een boot.

Wat moet je nog meer weten?