Super Lauwersmeer Discovery 47 OC: luxe loungejacht

Advertorial

De Friese jachtwerf Super Lauwersmeer presenteert een 14,2 meter lang open kuip jacht. Deze Discovery 47 OC is het pareltje van de Discovery-familie en beschikt over de luxe, het comfort en de hoogwaardige afwerking die praktisch gelijk staat aan die van een superjacht.

Vijfsterren hotelsuite

Wie aan boord stapt, zal het gevoel krijgen van een vijfsterren hotelsuite. Naar wens van de eigenaar is de inrichting voorzien van uitgesproken materialen zoals Zebrano-houten kasten, Alcantara-plafondpanelen, slangenleder-wanden en buffelleren banken. Een wasmachine, droger, oven, koelkast, diepvries, vaatwasser en zelfs een Quooker maken elke reis comfortabel.

Luxe

De grote open kuip met relaxte hoekbank is dankzij de openslaande deuren achterin het schip bijna één geheel met de salon. Achterin deze salon is de keuken gesitueerd. Mede dankzij het enorme glazen schuifdak en de panorama-ruiten rondom heb je overal om je heen zicht op het water. Binnen en buiten smelten erdoor samen.

Grote eigenaarshut

Aan boord zijn 5 slaapplaatsen waarbij de eigenaarshut in de punt tot de grootste in haar klasse behoort. De enorme douche (met glazen wanden, wastafel en spiegel) en het ruime toilet (met wastafel) bevinden zich direct achter de eigenaarshut. 

Ontwikkeling en productie in eigen beheer

Met de Discovery 47 OC levert Super Lauwersmeer, dat in 2019 50 jaar bestaat, opnieuw ultiem maatwerk af. Ook nu weer stond de wens van de klant centraal en werd het schip in nauw overleg met hen gerealiseerd. Van ontwikkeling tot cascobouw en van betimmering tot afmontage was de eigenaar betrokken. Super Lauwersmeer kan deze unieke synergie tussen haar vakmensen en de klant bieden, omdat het gehele bouwproces op de eigen werf in Noardburgum plaatsvindt. Hierdoor kan elk schip zelfs nog tijdens het bouwproces verder worden geperfectioneerd. Ook in het geval van de Discovery 47 OC leidde dit weer tot afwerking en bouwkwaliteit van onberispelijk niveau.

Bekijk meer foto’s en details op superlauwersmeer.nl