Water home

ANWB Water

Vaarinformatie, botenmarkt, recreatiemogelijkheden en meer...

Nederland is een watersportland. Bij ANWB vind je alles wat je moet weten: vaarinformatie, tips om te leren varen, een botenmarkt met duizenden boten te koop en nog veel meer! Alles om te genieten in binnen- en buitenland. Profiteer van onze aantrekkelijke producten en tips over bijvoorbeeld het onderhouden van je boot. Ook lees je hier wat nu in de Waterkampioen staat.

Nieuws en tips voor watersporters

alt text

Waar huur je een boot?

Motorboten, sloepen, zeilboten, roeiboten, kano's, surfplanken en catamarans, door heel Nederland liggen ze voor je klaar. Nu het vaarseizoen aanbreekt, zetten we een aantal leuke verhuuradressen voor je op een rij.

Vaker blauwe golf op Kanaal door Walcheren

De recreatievaart kan vanaf zaterdag 15 april weer in minder dan een uur alle vijf bruggen over het Kanaal door Walcheren passeren. Deze 'blauwe golf' is dit zomerseizoen zes keer per dag van kracht.

alt text

Abonneer je op de Waterkampioen!

Neem nu een abonnement op de Waterkampioen voor € 45 per jaar. Nog niet overtuigd? Neem dan een proefabonnement voor € 10.

alt text

Waterrecreatie

De leukste watersporten en meer

Op het water is van alles te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van suppen, wakeboarden, skimboarden, vissen, duiken of sloep varen?

alt text

ANWB Waterkaarten app

Voor IOS en Android

Ideale navigeerhulp voor al je boottochtjes. Hiermee heb je altijd alle waterkaarten van Nederland bij je én actuele informatie over vaarwegen, jachthavens, bruggen en sluizen.

alt text

Waterkampioen

Hét blad voor de watersporter

Abonneren en abonneeservice, bekijk instructiefilmpjes op Waterkampioen TV, vaar mee met de Waterkampioen flottieljes en meer...

alt text

Reisverhalen en vakanties

In de Waterkampioen verschijnen maandelijks de mooiste reisverhalen. Wie weet zit jouw droomvakantie er wel tussen! Neem een kijkje en ontdek mooie aanbiedingen.

alt text

De mooiste vaarroutes

De mooiste vaarroutes door binnen- en buitenland, uitgelicht door de Waterkampioen.