Wandelen in de winter

Wandelen in de winter

Wandelen kan altijd. Ook in hartje winter kun je genieten van heerlijke wandeltochten. Wij verzamelden de beste tips op het gebied van wandelen in de winter. Van hoe je je warm kunt kleden tot mooie winterse wandeltochten. En niet te vergeten, waarom wandelen als een pinguïn je kan behoeden voor een bezoekje aan het ziekenhuis.

De mooiste winterwandelingen in Nederland

De mooiste winterwandelingen in Nederland

Laat de kou je niet tegenhouden om naar buiten te gaan voor een heerlijke wandeling. Om je op weg te helpen selecteerden wij de mooiste winterwandelingen in Nederland.

Winterkleding

Winterkleding

De winter te koud om te wandelen? Nee hoor, je bent tenslotte de hele tijd in beweging. En met goede kleding en fijne schoenen is het extra fijn. Lees hier met welke kleding je zeker bestendig bent tegen de kou.

Vogels

Vogels

Ben jij gek op vogels spotten? Er zijn gelukkig genoeg vogelsoorten die in de winter gewoon in Nederland blijven. Benieuwd naar welke vogelsoorten dat zijn? Wij zetten ze op een rij en wie weet kom jij ze in je achtertuin tegen.

Kinderwinterwandelingen

Kinderwinterwandelingen

Met het hele gezin eropuit met een van onze kinderwinterwandelingen. Ga je mee op zoek naar kabouters en indianen of ga je op een spannende speurtocht?

Wandelen als een pinguin

Wandelen als een pinguin

Om te voorkomen dat je uitglijdt als het glad is hoef je maar één ding te doen, wandelen als een pinguin. Wij leggen je uit hoe je dit kan doen.

Sneeuwwandelen

Sneeuwwandelen

Sneeuw in de winter is in Nederland nooit gegarandeerd. Maar gelukkig zijn er nog zoveel andere mooie bestemmingen waar je kunt sneeuwwandelen.