Marieke wandelt

Wandel je mee?

Nederland beschikt over een prachtige natuur vol met bijzondere landschappen. Onze collega Marieke vindt dit ook en houdt er dan ook erg van om een mooie wandelroute te maken. In haar vlogs neemt ze je mee op pad!  

Marieke doet een rondje Marker Wadden

Marker Wadden is een uniek natuurgebied in ontwikkeling. Met stranden, wetlands, vlonderpaden en vogelkijkhutten. Het draagt bij aan het natuurherstel van het Markermeer. Op deze nieuwe groep eilanden met natuurlijke oevers komt nieuwe natuur tot ontwikkeling. Zowel onder als boven water. Een natuurparadijs voor vissen en vogels en een heerlijk recreatie-eiland. Uniek! Marieke Haafkens wandelde alvast een rondje. De Marker Wadden zijn sinds april bereikbaar per boot.

 

Marieke wandelt in Zuid-Limburg

 

In het najaar is wandelen een zintuiglijke ervaring. Omsloten door de geuren en kleuren van de herfst. Marieke liep de ANWB-route 'In adellijke kringen' rondom Valkenburg. Zuid-Limburg op haar best: heuvels, holle wegen, mergelwanden, kapelletjes, kastelen en vlaai! Wandel zelf de ANWB-route In adellijke kringen (8 km) in Valkenburg, Limburg.

 

Marieke wandelt tussen Amstelveen en Ouderkerk-aan-de-Amstel

 

Soms ligt een wandelrondje om de hoek. Marieke wandelde tussen kieviten, grutto's en knotwilgen door de frisgroene Middelpolder tussen Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel. Wandel zelf de ANWB-route Getemde natuur (11 km) in Amstelveen, Noord-Holland.


Marieke wandelt in Bergen aan Zee

Zet koers naar Bergen en loop net als vlogger Marieke Haafkens een mooie wandeling door de Noord-Hollandse duinen. Langs berken, eiken, meidoorns, beuken en kamperfoelie. De hele wandeling voert door een begrazingsgebied. Je kúnt er oog in oog komen te staan met Schotste hooglanders, exmoorpony's en konikpaarden... Wandel zelf de ANWB-route Noordhollands Duinreservaat Bergen (8 km) in Bergen aan Zee, Noord-Holland.


Marieke fietst

Marieke verkent de Nederlandse natuur ook graag op de fiets. In haar fietsvlogs neemt ze je graag mee om te laten zien hoe leuk fietsen kan zijn.

Speciaal voor jou geselecteerd