Goede voornemens

Goede voornemens

Gezond het nieuwe jaar in

De feestdagen zitten erop en het nieuwe jaar is van start gegaan. Bij de start van een nieuw jaar horen traditioneel ook goede voornemens. Veel mensen willen het nieuwe jaar beginnen met een gezondere leefstijl. Speciaal voor die mensen heeft de ANWB verschillende wandelroutes verzameld. Zo kun je genieten van een heerlijke wandeltocht door de prachtige Nederlandse natuur én werken aan je gezondheid.

Kies je route

We hebben routes voor je verzameld in het noorden, midden en zuiden van het land. Hieronder kun je een route kiezen die bij jouw wensen past.

Noord

Noord

In het noorden van ons land kun je prachtige wandelingen maken. Bewonder de verschillende vogelsoorten op Ameland of ontdek Groningen.

Midden

Midden

Van Koninklijk Kuieren in Wassenaar tot wandelen langs de hoogte punten van de Kaapse Bossen. Het midden van Nederland heeft genoeg te bieden.

Zuid

Zuid

Het zuiden van Nederland staat bekend om haar prachtige duinen en heuvels. Kies een van de door ons geselecteerde wandelroutes en ontdek het zelf.

Hoeveel en wat kan ik per dag eten?

Hoeveel en wat kan ik per dag eten?

In de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum vind je alleen producten die gezond voor je zijn. Hoe ziet jouw Schijf van Vijf eruit? Vul je geslacht en leeftijd in en ontdek hoeveel jij kunt eten.

Stappenteller

Stappenteller

Wil je bij kunnen houden hoe gezond je bezig bent geweest tijdens je goede voornemens wandeling? Hou dan met onze stappentellers bij hoeveel stappen je gezet hebt.