ANWB Wandeldag was een succes

Stadswandeling met ANWB-leden onder elkaar

Vele ANWB-leden trokken zondag 30 september hun wandelschoenen aan om mee te gaan met de ANWB-stadswandelingen. Het weer zat niet mee, maar dat stond weinig leden in de weg. Met de plu door de stad!

Dit jaar vond de tweede editie van de Wandeldag plaats en dat was, als we de eerste reacties mogen geloven, een succes! In totaal liepen er 500 mensen mee. “Ik heb genoten van de wandeling, van de prachtige stad Haarlem, van jullie enthousiasme en gezellige ontvangst met tot slot ook nog het tasje met inhoud.“

Vanuit 26 ANWB-winkels werd er een route gelopen onder leiding van een ANWB-vrijwilliger. Het aanbod was breed: verschillende stadswandelingen, drie themawandelingen in Groningen, Utrecht en Amsterdam, een duinwandeling en een parkwandeling.

“Het is mij zeer goed bevallen en ik doe graag weer mee met een volgende wandeling in een andere stad. De ontvangst in het restaurant was prima, lekkere koffie (cappuccino) gedronken en een bon ontvangen voor 10% korting op de lunch.”

En sommige leden vervulde de wandeldag zelfs met trots: “Wij willen de ANWB en natuurlijk Otto en alle anderen vrijwilligers bedanken voor deze leuke ochtend. We zijn er trots op om ANWB-lid te zijn en kijken uit naar de volgende wandeling.”

De ANWB Wandeldag is een onderdeel van de ANWB Wandelweken en wordt ieder half jaar georganiseerd.

Win wandelschoenen

Heb je meegedaan met een van de wandelingen tijdens de ANWB Wandelweken? En een  mooie, bijzondere, aparte, grappige of gekke foto gemaakt? Upload deze dan op deze pagina vóór 31 oktober en maak kans op een paar wandelschoenen naar eigen keuze van ons eigen merk Human Nature.

Ga naar winactie Wandelweken