Tip voor langeafstandswandelingen?

Fervent wandelaar? Deel je gouden tip en maak kans op mooie prijzen!

- Langeafstandswandelaar ben je niet zomaar. Alleen de fanatieke wandelaar komt zonder blaren de kilometers door. Maar hoe doe je dat? Wie heeft de gouden tip voor mede-wandelaars om lange afstanden af te leggen? Deel jouw tip vóór 15 april 2017 en maak kans op één van de drie survivalpakketten. 

alt text

Langeafstandswandelpaden (LAW)
Bijna iedereen kent het Pieterpad, maar wist je dat er in Nederland wel twintig langeafstandswandelpaden zijn? Deze LAW’s hebben een totale lengte van meer dan 6500 kilometer. Per stuk zijn ze minimaal 100 kilometer lang en je herkent de routes aan de wit-rode markering. LAW’s lopen kriskras door het land en zo veel mogelijk over onverharde paden. Ze komen langs de mooiste natuur: bos, heide, rivierlandschappen, duinen, polders, maar ze doen ook historische steden en dorpen aan. De routes zijn geschikt voor een wandelweekend of -vakantie. Maar omdat ze zijn opgedeeld in dagtrajecten, kun je een LAW ook gemakkelijk verdelen over een langere periode.

Wandelnet
De Lange-Afstand-Wandelpaden worden onderhouden, gemarkeerd en beschreven door Wandelnet, dat samenwerkt met onder andere de ANWB en het Nivon. Elke LAW heeft ook een routegids met daarin een uitgebreide routebeschrijving.

De eerste stap
Benieuwd of zo’n LAW iets voor jou is? Begin dan eens met een mooi traject bij jou in de buurt. Wij hebben alle LAW’s voor je op een rij gezet en lichten daarbij een middellang en lang traject uit. Wil je meer weten over álle trajecten? Kijk dan eens op de website van Wandelnet.

Doe mee!

Speciaal voor jou selecteerden we langeastandswandelingen door heel Nederland. Deel jouw tip vóór 15 april 2017 onder dit bericht en maak kans op één van de drie survivalpakketten bestaande uit;  

Lichtgewicht trekkingstick t.w.v. € 109,95
Lichtgewicht trekkingstick is gemaakt van 100% carbon en heeft daardoor een extreem laag gewicht van slechts 340 gram. De wandelstok heeft een foamgrip en een snelle sluitclip. De trekkingstick is verstelbaar van 110 cm tot 130 cm en vouwbaar zodat hij gemakkelijk te vervoeren is.

HN Rugzak Vigo t.w.v. € 69,99
Human Nature rugzak Vigo is een rugzak met een comfortabel en goed ventilerend rugsysteem. De rugzak is gemaakt van hoogwaardig 600D polyester met een PU coating. Vigo is compact en geschikt voor dagelijks gebruik of dagtochten.

HN Drinkfles t.w.v. € 12,99
Handige Human Nature drinkfles met een inhoud van 0.6 liter. 

Care Plus Blister Plaster M t.w.v. € 8,95
De Blister Plasters verminderen pijn en verlichten druk. De blaar blijft vrij van water en vuil en de huid kan zich herstellen.

Meer nieuws

Alle nieuwsitems

Speciaal voor jou geselecteerd