Wandel mee tijdens de wandelweken!

Steeds meer mensen trekken de wandelschoenen aan en gaan eropuit. De ANWB doet mee en organiseert op zaterdag 29 april en zaterdag 6 mei wandelingen vanuit 26 ANWB-winkels.

Gezellig wandelen met familie of vrienden en lekker bewegen in de buitenlucht. Mensen gaan voornamelijk wandelen voor de ontspanning, hun gezondheid en om iets samen te doen. Als bonus komt daar bij dat je op een wandeling vaak iets leert over de omgeving. De ANWB draagt hier graag aan bij met 26 georganiseerde wandelingen. Zo ontdekken we samen Nederland en maken we er een gezellige en ontspannen wandeling van.

Wandelen met de ANWB
Wat deze wandelingen extra bijzonder maakt, is dat ze worden begeleid door ANWB-vrijwilligers. Deze mensen kennen de streek als geen ander en kunnen daar razend enthousiast over vertellen. En voor de deelnemers aan de wandeling is het leuk om kennis te maken met een andere kant van de ANWB: de ANWB als vereniging. De wandelingen staan open voor iedereen: jong, oud, individueel of met een groepje… iedereen kan aansluiten. Het zijn veelal stadswandelingen en een paar door de natuur. Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen per wandeling beschikbaar. Wees er snel bij en schrijf je in vanaf 14 april op anwb.nl/wandelen.

ANWB Wandelweken
De ANWB organiseert van 24 april t/m 7 mei de Wandelweken. Er zijn speciale aanbiedingen voor wandelreizen en -producten, klanten krijgen bij een besteding van ten minste € 5,- het laatste nummer van outdoormagazine Op Pad cadeau, er zijn gratis wandelroutes op te halen bij de ANWB-winkels en ANWB-leden kunnen gratis deelnemen aan georganiseerde wandelroutes vanuit 26 ANWB-winkels.

Ben je nog geen lid maar wil je wel gratis deelnemen aan de georganiseerde wandelroutes? Voor slechts € 15,- per jaar kun je al lid worden. Naast een gratis deelname zijn er op het gebied van wandelen nog zoveel meer voordelen waar je van kunt genieten.

 

Schrijf je nu in!