ANWB Lenterondjes 2018

Ontdek op zondag 27 mei vanaf 10:00 uur de parels van de Nederlandse natuur tijdens de ANWB Lenterondjes. Strik de veters en maak een prachtige wandeling in de provincie van jouw keuze van 5, 10 of 15 kilometer.

Een leuk dagje naar buiten

Geniet van de frisse buitenlucht en beleef een leuk wandeldagje uit. De ANWB en de Provinciale Landschappen hebben de handen ineen geslagen om je de mooiste wandelingen in de Nederlandse natuur aan te bieden. Kom wandelen door bossen, heidevelden, langs prachtige vennen en door mooi boerenland. Geniet van kleine doorkijkjes of weidse uitzichten. Wandelen is gewoon leuk én gezond natuurlijk. Kom dus groen genieten met vrienden, familie of het hele gezin en ontdek de provincie. En éxtra leuk: na afloop ontvang je een goedgevulde goodiebag!

Meedoen aan de ANWB Lenterondjes?

Deelnemen aan de ANWB Lenterondjes kost € 5,- per persoon. (Kinderen t/m 17 jaar mogen gratis mee). Daarvan wordt € 1,- gegeven aan de Provinciale Landschappen voor onderhoud van wandelvoorzieningen. Er zijn drie wandelroutes per provincie voorbereid van ongeveer 5, 10 en 15 kilometer. Bekijk hier meer informatie per provincie over de routes en de natuurgebieden. Wij ontvangen je graag op 27 mei vanaf 10:00 uur! Let op: de laatste starttijden zijn 14:00 uur voor de 15 km, 15:00 uur voor de 10 km en 15:30 uur voor de 5 km.

Meer informatie en koop je tickets!

Handige tips voor als je gaat wandelen

Goed voorbereid op pad!

Goed voorbereid op pad!

Heb jij nog wandelschoenen in huis? Dit en nog veel meer op het gebied van  wandelen vind je terug in onze webwinkel, vaak met een leuke korting!

ANWB Eropuit nieuwsbrief ontvangen?

ANWB Eropuit nieuwsbrief ontvangen?

Alles over leuke dingen doen! Wandelen, fietsen en tickets met ledenvoordeel voor een dagje weg of een avondje uit.

Happen en Stappen

Happen en Stappen

Happen en Stappen combineert wandelen en eten. Het idee: 1 wandelroute, 2 restaurants, 3 gangen. Nu met € 4,50 leden korting bij Land van ANWB!

ANWB Lenterondjes wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Duitse regio Thüringen

De Duitse regio Thüringen

Een regio vol historie, natuur en cultuur op slechts een halve dag rijden van Nederland. Je vindt hier een glooiend landschap met heuvels afgewisseld door dalen, bossen, meren en stuwdammen.

Landal GreenParks

Landal GreenParks

Wandel de lente in met Landal! En ben je na de Lenterondjes nog niet uitgewandeld, dan plak je er toch een paar nachten aan vast?

Care plus

Care plus

Hoera! Het is weer lente, dus we gaan lekker naar buiten en we trekken er weer op uit! Of je nu gaat kamperen, wandelen, fietsen of paardrijden, het is altijd belangrijk om je goed te beschermen tegen teken.

Speciaal voor jou geselecteerd